مثله اینکه کسی پاسخ گو نیست
مثله اینکه کسی پاسخ گو نیست
نگران نباش on بشن حتما جوابتو میدن :smile4:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
nimAA maXxi™ (09-24-2012)
سلام برادر اون کلاهی که برای لایکن گفتم رو هم بساز حتما ادد میشه
باو حالا کسی اینا رو میبرگزیند؟
GARENA ID :MASTER.shadow70
Yahoo ID:mashmashalah78@yahoo.com
بی شوخی ایتم ها یی که اینجا طراحی شده خیلی بده خیلی راحت با ایتم ها ی تو بازی مقایسه کنید! هیچ کیفیتی نداره بیشتر شبیه تون می مونه تا ایتم دوتا 2 ایتم بجزکیفیت بالا طاحی و ایده جدید و عالی می خواد که بازم این تو نیست فکر نکنم با چیزی بجز 3d ئشط بشه کیفیت مناسب داد بیرون
tuj (05-20-2013)
داشی باید ایتم هایی که میسازی رو تویه بازی تست کنی ببینی چطور ان. تا بخوان ادد شن . نه همینطوری ایتم بساز برو . هر کی ایتم میسازه یه اسکرین شات از تویه بازی هم بزاره ما ببنیم چطوره .
باوووو استاد شما که اینقدر واردی یه دونه بساز ببینم:smile:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اصل اینکه چه جوری میشه تست کردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یعنی یارو روسه با پینگ 20 اینترنت خدا امکانات فراوان نوب ترین ادم تو دنیا
یعنی یارو ایرانیه با پینگ 200 اینترنت 256 8 گیگ {ماله خودم}و امکانات دلار خدات تومان یعنیا مردی برو ترفش پارت میکنه
همونطور که میدونید یک مسابقه PolyCount هم برای آیتم های WorkShop برگزار کردن که به بهترین آیتم جایزه ویژه ای میدن .
توضیحاتش در بلاگ dota2.com نوشته شده
nimAA maXxi™ (10-28-2012)
بازم این جمله رو تکرار کرد مگه حتما باید ایتم ساز بود که در مورد ایتم نظر داد مگه حتما باید کاگردان بود که گفت فیلم بده یا نده ؟!یه مقایسه ساده کاملا تفاوت سطح رو بیان می کنه! تو دوتا 2 تست کلاینت هم می شه ایتم رو تست کرد!باوووو استاد شما که اینقدر واردی یه دونه بساز ببینم
Amin-Wanted (10-16-2012)
من کلی پیغام به این داش رامینمون دادم اما جوابی دریافت نکردم
کاری ندارم
بگذریم
من خیلی راجبه این قظیه تحقیق کردم
الان شمشیر مورد نظرمو با اینکه خیلی سادس ساختم
دارم دنبال این میگردم ک چجوری texture بهش اضافه کنم یا بسازم
اونایی که فایل های دوتا2 رو گرفتن،میدونن که همراهه فایل های 3dmax یه سری فایل هایی هست ک شبیه عکسه
مهم ترین بخش هر آیتم اون بخشه
حالا من عکس آیتمم رو میزارم یه نظری بدن برو بچ
کسی هم بلده هلپ برسونه
مرسی
http://www.up.worldset.net/images/l4...2meugrjskh.jpg
http://www.up.worldset.net/images/7f...ij48e23im6.jpg
ویرایش توسط nimAA maXxi™ : 10-28-2012 در ساعت 11:07 PM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©