بدرد دوتا نمی خوره بافتش خیلی واقعی هست با گرافیک دوتا هم خوانی نداره! بعد اگه برا دل خودت ساختی که هیچ وگر نه خیلی سادس مثلش تو بازی هست نمی تونه به بازی اضافه شه سعی کن ایده و طرح جدید بزنی ولی کارت خوب بود
بدرد دوتا نمی خوره بافتش خیلی واقعی هست با گرافیک دوتا هم خوانی نداره! بعد اگه برا دل خودت ساختی که هیچ وگر نه خیلی سادس مثلش تو بازی هست نمی تونه به بازی اضافه شه سعی کن ایده و طرح جدید بزنی ولی کارت خوب بود
nimAA maXxi™ (11-04-2012)
یه سوال این ایتمارو بسازی میتونی خودت تو بازی ازش استفاده کنی؟
نه دوست عزیز شما اگر ساختید فقط میتونید انها را تست کنید ان هم در Dota 2 test اگر ایتم ساخت شما رای اورد هم میتوانید استفاده کنید هم میتوانید درصدی از پول فروش ان ایتم را بدست اوریدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اول باید بدی به استیم اگه لایک زیاد خورد قبول میشه و آپدیت بعدی release میشه فکر کنم به سازندش بدنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آیتمی که میسازی برای هر هیرو باید یه جورایی با شخصیت و نقش هیرو ارتباط داشته باشه ،
مثلا برای ترکسس یه کمان میسازن که از یخ درست شده و با اسکیل اولش هماهنگی داره
یا برای جاگرنات شمشیر میسازن که رنگ طلایی و زرد داره که موقع چرخیدن افکتش قشنگ میشه ،
یا برای فوریون عصاشو بلند تر میکنن و یه نور هم بالای عصاش میذارن که به اسمش و نقش لیدر بودنش کمک میکنه ،
موفق باشیــــد.
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
Viper (10-29-2012)
ممنون از تو ک حداقل نوشته منو خوندیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همون طور که گفتم,ایتم من نیاز به تکسچر داره که نمیدونم چجوری با ایتم تنظیمش کنم
اگه کسی بلده بگه
در ضمن این ایتم فقط اولیه است و میخوام کار کردن با ساخت رو باد بگیرم
ایده های بسیار زیادو ترسناکی رو دارم
خواهشا اگه کسی رو که میتونه تکسچر درست کنه رو میشناسین یه پیغام به من بدید
حتی اگه طرف خارجی باشه
من باهاش صحبت میکنم
موردی نداره
چو تو اینترت نتونستم راجبش چیزی پیدا کنم
بازم ممنون
Amin-Wanted (11-04-2012)
سلام پسر خوب اول باید بگی میخوای چه تکسچر بسازی تا من بتونم کمکت کنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
nimAA maXxi™ (11-13-2012)
تستچر رو تو همون ماژول هیرو که دانلود کردی پیدا می شه .اگه تکستچر دیگه خواستی یه سرچ ساده تو گوگل کارتو را میندازهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
nimAA maXxi™ (11-13-2012)
اولا ممنون ک جوابه مارو میدیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من خودم تونستم چند آموزش تو گوگل پیدا کنم
هنوز تایم پیدا نکردم که برم تو کاره ساختش
درسای دانشگاه بد اذیت میکنه
سره فرصت ایشالاه آیتمم رو کامل میکنم باهاتون مشورت میکنم راجبش
ممنون از راهنماییتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تونستم پیدا کنم
توی استیم هر چه گشتم نیافتمت
توانستی مرا اد بنما
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©