آقا لینک دانلود برنامه خرابه!
آقا لینک دانلود برنامه خرابه!
سلام ممنون از همتون اگه ایتمی بسازیم چطوری باید تن هیرو کنیم؟
کسی نیست جواب بده؟
اقا یک سوال بر فرض ما ساختیم لایک هم خورد رو دوتا2 هم اومد ما که تو ایرانیم چجوری پول فروشش رو میدن بهمون؟
چرا بعضی ها فکر میکنن خیلی شاخ اند در حالی که هیچی نیستن
تا اونجایی که من خبر دارم درصدی از پول فروش آیتمتون به عنوان مالیات و اجرت میره برای Steam و بیشترش میاد به Steam Wallet یا فکر کنم بشه تنظیم کرد به حساب پیپال یا امثال اون هم واریز بشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سپاسـ
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
lمن می خوام از trax ایتم بسازم ولی نیاز به اموزش های بیشتری از طرف شما دوستان دارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لطفا ویدیو های بیشتری بزارید
ممنون
به این راحتی که میگی نیست و با 4 تا ویدئو دیدن هم کارت راه نمیوفته
اگه شما علاقه داری آیتم بسازی حداقل یک دوره باید بری 3dmax یا mudbox ببینی اونم بصورت پیشرفته و با کلی تمرین بتونی یک ایتم داغون بسازی
الان شما تو جوی فکر میکنی به همین سادگیه و یک پیشنهاد دیگه اگر رفتی حرفه ای یاد گرفتی بهتره بری یک جایی استخدام شی ماهی 700 800 تومان حقوق بگیری تا اینکه بیای اینجا آیتم بسازی :دی
ولی حرف هایی که زدم عین واقعیت بود داداش
اقا من ایتم ساختم چجوری بفرستمش برا steam??? لطفا کمک کنید
اقا لطفا یه فیلم بساز خودت صحبت کن بعدش هم بگو heado .arms.back
اینارو تغییر بدیم من اصلا از فیلم اولت چیزی نفهمیدم
ازت ممنونم اگه میشه مسکله منو راه بنداز
Salam Dadash Man In Narmafzar o mikham MIshe Esmesho bedi ...
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©