این پیش بینی من هست. الان که اینو میزارم گیم اول Secret تونسته OG رو ببره علارقم بازی خوب سومیل و اولتراکیلی که گرفت. ولی به نظرم اوجی از پسش برمیاد حتی اگه برگرده lower bracket باز میاد بالا
این پیش بینی من هست. الان که اینو میزارم گیم اول Secret تونسته OG رو ببره علارقم بازی خوب سومیل و اولتراکیلی که گرفت. ولی به نظرم اوجی از پسش برمیاد حتی اگه برگرده lower bracket باز میاد بالا
کل بازی های امروزو به جز IG برعکس پیش بینی کردم حتی واسه خودمم عجیبه چجوری همش برعکس دراومد Rip prediction...
با این حساب متاسفانه EG احتمالا امشب حذف شه
شدم شبیه اون اختاپوسه که جام جهانیو پیش بینی میکرد. آخرم از حرص خوردنش
پاپی بعد بازی امشب رو به رو اوجی تو مصاحبه 2 تا تیکه انداخت
اولیشو گزارشگر پرسید واسه طرفدارات که تورو پدربزرگ دوتا میدونن چه توصیه ای داری؟ پاپی گفت You mean OG?
و آخر حرفاش پرسید حالا که اوجی رفته پایین چه حرفی داری بهشون بزنی؟ پاپی گفت Stay down
Sharingan (10-13-2021)
گیم امشب خیلی جالب و لذت بخش بود و بهم ثابت کرد زاویه دید ادما با هم فرق میکنه بستگی داره از کجا نگاه کنی. ما فقط دنبال وین اوجی بودیم و به Yawar به چشم دشمن نگاه میکردیم ولی یاور علارقم بازی عالیش تو گیم اول که باخت گرفتن، آخر بازی دوم نوشت Gl lil brother واقغا همه جا خوردن و به شدت صحنه غم انگیزی بود. یکی از داداشا امشب با باخت برمیگرده خونه و اون یکی میمونه کنار تیمش بازیارو ادامه میده دیدن اون صحنه اشک ادمیزادو درمیاره
FCB (10-14-2021)
چقدر خوبه که این ti انقدر غیر قابل پیش بینی بوده تا بحال...
پنهان کننده: اگر نتایج رو نمیدونید باز نکنید
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
erebor (10-14-2021)
FCB (10-15-2021)
آقا spoil نکن من خواب بودم نمیدونستم نامرد @Sharingan
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Sharingan (10-15-2021)
خو چرا میای تو تاپیکه صحبت در موردش وقتی ندیدیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Train داره داخل استریم از دوتا ۲ صحبت میکنه میگه میخوام تیم بزنم خودم و rtz, fear, singisng, bulldog رو ببرم ti یا m0e_tv و amouranth رو coach بزارم )))) یعنی از اینجا تا خود کانادا پرانتز
- جبران خلیل جبران
reza (10-16-2021)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©