خواهش میکنم. بله یک تیم فقط. کلا دوتا ۲ شش تا ریجن یا همون منطفه داره. آمریکای شمالی، جنوبی، اروپای غربی و شرقی، جنوب شرقی آسیا و در آخر هم چینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حالا که این ۱۲ تا تیم به TI راه پیدا کردند از هر کدوم از این مناطق بازیهای حذفی انجام خواهد شد و فقط یک تیم حق حضور در TI رو خواهد داشت. در کل میشه ۱۸ تیم. الان بهمین خاطر رقابت مثلا در SEA و EUW زیاد هست. چون تیمهای مطرح زیادی تو اون خطه هستند که مدعی صعود هستند.
اما در رابطه با بازی هم EG حرفی برای گفتن نداشت. بازی دوم رو میتونستند ببرند اما روی اشتباهات خودشون باختند. اون صحنه dive Abed داخل mid که بعدش hex شد و یا اون gank کردن TB که crit بهش نزدیک شد و تونست Sunder بکنه و یا RTZ که زیر tower 3 بالاشون دنبالشون میکرد و بعد مرد...
بعد هم انصافا نگاهمون به بازی نباید EG محور باشه (این رو به عنوان یک طرفدار چند آتیشه EG عرض میکنم). LGD تیمشون خیلی خوب بازی میکرد و انعطاف زیادی هم در draft داشتند.
دو نفر از بزرگترین مغزهای چین یعنی xiao8 و `y داخل این تیم هستند که یکی قهرمان TI4 و دیگری قهرمان فراموش نشدنی TI6 و اون تیم فضایی Wings هست. این بنده خدا با faith_bian بعد از پنج سال تازه دارند برمیگردند به TI چون تیمشون بعد از قهرمانی بدلیل مشکلات داخلی منحل شد...
از طرفی سبک بازی تیمشون هم شباهت زیادی به EG داره اما خب مطمئنا از لحاظ مهارت فردی در سطح EG نیستند بنظر من. توی اینجور جاها بیش از مهارت فردی بازی تیمی هست که خیلی مهمه که LGD یک سر و پا از EG جلوتر بود و آمادهتر. همه اینها هم باعث میشه ما با دیدنش از دوتا لذت بیشتری ببریم.
اگر EG بدنبال قهرمانی TI میخواد باشه باید سعی کنند یاد بگیرند وقتی هیروهای Abed بن میشه چکار کنند و به crit و icex3 فرصت بازی سازی بیشتری بدن.
اینکه EG سه تا Major اخیر Valve را همشون رو در فینال بوده آمار خیلی خوبیه اما مطمئنا اون چیزی که بنظر من باعث مشکل این تیم میشه بیشتر بعد غرور و سبک شمردن حریف هست تا دوتا. در کل ما که از دیدن بازیها لذت میبریم و فشار خونمون میره بالا خدا خیرشون بده :دی