(((امکانش هست automatic updates یرنامه steam یه جوری disable کرد ؟؟؟))) این جمله چه ربطی به بازی dota 2 داره ؟ من میگم برنامه استیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
(((امکانش هست automatic updates یرنامه steam یه جوری disable کرد ؟؟؟))) این جمله چه ربطی به بازی dota 2 داره ؟ من میگم برنامه استیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Do You Afraid Of God ? No Im Afraid Of You
با تشکر فراوان از زحمتهای مسئولین سایت Steampowered.com به طور کامل ف.ی.ل.ت.ر شد
واقعا دیگه شوورشا در اوردن این یعنی کل گروه ها و پروفایل بچه ها فیلتر شده.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حالا انشاالله در آینده ی نزدیک مجبور میشیم Homepage رو بزاریم Peyvandha.irThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعد این فیلتر لعنتی item هم نمیشه دیگه trade کرد اینواتد میشی ولی فقط صفحه سیاه میبینی
حال روزه ما هم شده این
آخه استیم چی داره که فیلتر میشه ؟
داداش شما عادت داری به هر کی که فکر میکنی از اون بهتری بتوپی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خب شما یه سوال پرسیدی من میخواستم که بدون جواب نمونی یه راه حل دادم
سوال اول بیخیال ولی جمله دوم خوب جوابی که ربطی نداره به چه درد من می خوره ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما جواب نا مربوط نده کسی نمی توپه به شما
هر کسی که dota 2 بازی میکنه اینو میدونه که اگه بازی اپدیت نکنی صد سال سیاه نمیتونی بازی کنی
دوستان کسی میدونه جدیدا چه جوری میشه ایتم trade کرد ؟؟؟
بعد این که کل سایت steam فیلتر شد هر کسی inv to trade میکنم فقط صفحه سیاه میاد هیچی هم نمی تونم ببینم
هر 2 طرف باید v........p......n یا p......r.....o......x....y داشته باشند.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©