اگه فرد لول بالایی داشته باشه و آیتم های مثل dragon claw ,void hammer و غیره داشته باشه مهم نیست ...؟
اگه فرد لول بالایی داشته باشه و آیتم های مثل dragon claw ,void hammer و غیره داشته باشه مهم نیست ...؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
وقتی بالای 200 تومن آیتمت به f بره مطمئنا آیتمات بیشتر از بازی کردن واست مهم میشنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (02-20-2016)
خواستم از درد دوستش بره کم کنه وگرنه از دست دادن اکانت واقعا دردناکه
بیبین نیمیذارین
تازه اکانت در هیچ صورتی مهم نیس تنت سالم باشه ایمان و عمل صالح است که برای آدم میماند
بعله
ویرایش توسط samdeloges : 02-08-2016 در ساعت 07:07 PM
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
pishva (02-20-2016)
سلام دوستان
میخوام یه استیم والت 5 دلاری بخرم تا کیف پولم فعال بشه تا بتونم از مارکت خرید کنم.
بعضی ها میگن باید مشخص کنی کدوم کشوری و ایران نمیشه !
یکی میگه باید Zip code بدی برای اون کشور یکی میگه آدرس میخواد یکی دیگه میگه پول آمریکا باشه تا یه سقفی میتونی ترید کنی و بیشتر نمیتونی و...
در کل من قاطی کردم یکی راهنمایی کنه.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
pishva (02-19-2016)
دوستان استیم والتم رو شارژ کردم ولی وقتی میخوام چیزی از مارکت بخرم یا برای فروش بگذارم با این ارور مواجه میشم موضوع چیه؟
pishva (02-19-2016)
از یک ماه دیگه میتونی شروع به خرید فروش کنی منم اینطور بودم ولی دلیلش رو نمیدونم!
اطمینان داری؟ توش یه چیزی درمورد خرید نوشته یند اولThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خاک تو سر Valve
من اصلا شارژ کردم که برم آیتم AM رو بخریم
آخه کجای دنیا پول رو از آدم میگیرن بعد میگن یک ماه دیگه بیا خرید کن
pishva (02-19-2016)
وقتی استیم والت میگیری 30روز بعد میتونی شروع به خرید کنی یه چیزی مثل استیم گارد میومنه واسه تریدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
تا چیزی نخرم استارت 30 روز نمیخوره؟
pishva (02-20-2016)
30 روز فقط برای خرید از قسمت مارکت هستش بقیه رو که تو استور هست راحت میشه خرید فکر کنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با توجه به چیزی که میگه باید 1ماه صبر کنید تا 20م ماه دیگه
نه نیاز نیست چیزی بخریThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ATER (02-20-2016),pishva (02-20-2016),Soul Keeper (02-20-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©