بیشتر از یکاسله از مارکت استفاده نکردی. برای منم اینطوری شدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بیشتر از یکاسله از مارکت استفاده نکردی. برای منم اینطوری شدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
WardeN (07-14-2016)
الان باید از استور خرید کنم تا درست شه یا فقط 1 ماه صبر کنم فعال میشه ؟ دهنشون سرویس 1 مااااااهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
حتما باید از استور استیم باشه یا استور دوتا 2 هم میشه ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
Steam.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به نظر من يه گيم بخر بعد فعال شدن ماركت refund كن . برا من كه جواب داد (:
Sent from Vallhalla
WardeN (07-15-2016)
این اخطار طبیعیه برای حفاظت از پول شماست روی هر دیوایس دیگه هم لاگین کنید دوباره 7 روز استیم گارد باید حفاظتش کنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
دو تا اخطاره، خط آخر نوشته 1 ماه باید صبر کنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
A_W_Z_2 (07-16-2016)
ن خیر نوشته 30 روز نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
الان خریده باید 30 روز صبر کنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پایینش زده 1 ماه دیگه میتونه استفاده کنه از مارکت
ولی ریفاند رو نمیدونم چون توی قوانینش زده توی 1 ماه نباید ریفاندی انجام بشه.
WardeN (07-16-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©