سلام
من ایدی استیمم limit هست اگه نخوام گیفت کارت 5 دلاری(یا بیشتر) استیم بخرم و خرجش کنم چه مدت باید از ساخت اون ایدی استیم تا اون از limit در بیاد؟
سلام
من ایدی استیمم limit هست اگه نخوام گیفت کارت 5 دلاری(یا بیشتر) استیم بخرم و خرجش کنم چه مدت باید از ساخت اون ایدی استیم تا اون از limit در بیاد؟
برای همیشه در لیمیت میمونه مگر اینکه قوانین عوض بشه که امیدی نیست ، فقط در صورت خرج کردن امکان پذیرهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام دوستان کسی نظر داره چه طور میتونم سرعت اپدیت رو افزایش بدم سرعت نت من 10Mb هست ولی توی استیم با 3Mb دانلود میکنه
My steam id : crystal_siamak
Friend id : 270780248
معمولا سرعت واقعی یک هشتم سرعتیه که موقع فروش اعلام میکنند. مثلا برای شما سرعت 1.25 تضمین شده س و اگه کمتر بشه یعنی isp تخلف کرده که فعلا سرعت 3 خوبه تا حدودی.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
Mohammad_ai69 (08-24-2016)
داداش خوب یک هشتم 10Mb میشه 1.2 MB دیگه د اینطور هم میده فقط استیم کم میکنه میگم راهی هست که کاری کرد تو استیم سرعت محدود نشه؟ تو استیم با 400KB دانلود میکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به صحبت دوستمون warden اضاف کنم اگر سرعت دانلودت 10 مگ هستش با تغییر سرور در استیم میتونه کارایی بهتری داشته باشه دیشب سرعت من 200kb میزد سرور دانلود رو عوض کردم و شد 5mb ،This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای تغییر : steam/setting/download/download region
نکته : اگر نصف دانلودتون رفته اپدیت رو stop کنید بعد سرور عوض کنید تا نیاد از اول
با ده سه عه؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مال من با ١٠ يك مميز دودهمه مگابايته
برم سرورو عوض كنم
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
واحدی که isp هااستفاده میکنن Mb ، واحدی که استیم استفاده میکنه MBThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
10Mb = 1.2MB
اگه نتتون 10MB عه سرور عوض کنین اگه Mb که درسته.
از 400kb بیشتر نمیره رو کدوم سرور بزارم
رو louxamburgThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©