دوستان من ریکاوری کد استیم رو یه جا نوشته بودم گم کردم الان از کجا باید ریکاوری کدم رو بیارم؟
دوستان من ریکاوری کد استیم رو یه جا نوشته بودم گم کردم الان از کجا باید ریکاوری کدم رو بیارم؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
ببخشید قیمت بازی csgoچقدره؟
کرک شده اش وجود داره یا فقط باس بخری؟
حجمش چقدره ؟
دوستان ایا استیم تنظیماتی داره که بشه اپدیت ها و دانلود هاتو در یک ساعت مشخص دانلود کنه؟
مثلا برای دانلود دوتا از ساعت دو شب شرو شه؟
هروقت آپدیت بیاد اپدیت میشه گیم نمی تونی مشخص کنی که کی آپدیت بشه اگر آنلاین بخوایی بازی کنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
smartmob (10-26-2016)
پیدا کرمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لطفا اگر اطلاع دارین جواب بدین
حتی محدود کردن سرعت هم داره
ویرایش توسط smartmob : 10-26-2016 در ساعت 09:57 PM
Mohammad_ai69 (10-27-2016),samdeloges (10-27-2016),Sharingan (10-26-2016),Viper (10-26-2016),vonarian (04-13-2017)
يه سوال اين اپديت هاي صد نود ده سي صد ميگي كه ميده براي چيه؟؟
اصلا نمیشه گفت بستگی داره چه تغییری را کجا اعمال کنن ولی اگه تغییر اساسی باشه یا هیروی جدید میره بالاتر از اونکه شما گفتید هر بار گه آپدیت میاد view news رو بزنید تغییرات آپدیتو نشون میدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
vonarian (11-03-2016)
سلام.
اکانت استیم بنده از دست رفته.
مدت ها قبل ساختمش.
آیا امکان داره از عزیزان کسی بهم کمک کنه؟
در بخش ادد کردن فرند:
ایمیل بنده رو بزنه تا اسم و مشخصات اکانت ظاهر بشه.
ایمیل:ardeshir.nahavandi@gmail.com
نام حدودی اکانت:iranidl...,.,.
یه اکانت دیگه هم هست که اسمش legend20011 هست که برا خودمه ولی اون قبلیه برام مهم تره.
Sent from my K00E using Tapatalk
در ضمن کسی ایمیل استیم ساپورت رو داره؟!
Sent from my K00E using Tapatalk
https://support.steampowered.com/newticket.phpThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©