سلام خدمت دوستان عزیز.
منم همین مشکل کاربر smartmob رو موقع آپدیت دوتا دو دارم تمام راه هایی که گفته شده بود رو هم رفتم اما درست نشد...
الان باید چیکار کنم؟
سلام خدمت دوستان عزیز.
منم همین مشکل کاربر smartmob رو موقع آپدیت دوتا دو دارم تمام راه هایی که گفته شده بود رو هم رفتم اما درست نشد...
الان باید چیکار کنم؟
چند بار region رو عوض کن بعد استیم رو ری استارت کنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو پوشه steam/steamapps/download کلمه corrupt رو سرچ کنید ببینید فایلی با پسوند vpk پیدا میکنه ایا؟ اگه اره حذفش کنید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
والا من هرچی که میدونستم گفتم، اگه همه راه ها رو هم رفتین، به عنوان راه اخر یه دور steam رو از اول نصب کنین. یا اینکه تا میتونید هی ریجن دانلد رو عوض کنید.
ویرایش توسط Viper : 02-17-2017 در ساعت 10:14 PM
C.price (02-17-2017)
خدارو شکر.
دوستان ممنون بالاخره بعد از چند بار region رو عوض کردن درست شد.
ممنون
منم همین مشکل رو دارم
با سلام
من چند روزی هست که بازی dota2 رو شروع کردم فهمیدم که اکانتهای جدید برای اضافه کردن دوست حتما باید که حسابشون شارج شه (پنج دلار)
خواستم ببینم کسی اکانت قدیمی بدون بازی داره خریدارم
خواهشا منصفانه بگید تازه کارم
با تشکر
من چند تا اکانت دارم ، بازی زیادی هم باشون انجام نشده ، ولی قدیمی هم نیست و قبلا پول دادم تا آنلیمیت شده ، ولی منصفانه 20 تومن میدم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
سلام راهي هست كه استيم گاردو از روي گوشي به يه گوشيه ديگه منتقل كرد ولي استور و ماركت ١٥ روز براي اكانت بسته نشه؟؟
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
سلام دوستان . من یک اکانت دارم رنکش بازه یک مقدار امتحان داشتم یک چند ماهی نبودم . الان فهمیدم باید شماره ثبت کنی.
ولی میخام ثبت کنم ارور میده اینم تصویرش :
گفتم شاید از کشور باشه تغییر دادم US باز درست نشد.
گفتم شاید باید 5 دلار بگیرم. گرفتم باز درست نشد.
چه کنم؟
ارورش توضیح خاصی نداده.به Steam support پیام بدید و موضوع رو در میون بگذرایدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©