اگر تا یکشنبه رفع فیلتر نشد خبر میدم کی رفع فیلتر میشه و اگر نتونستم کاری کنم که دیگر هیچشما پسر گنده سازمان فیلترینگ ایرانی ؟ آیا؟ چه جوری اخه اینا مگه حرف می فهمن؟
اگر تا یکشنبه رفع فیلتر نشد خبر میدم کی رفع فیلتر میشه و اگر نتونستم کاری کنم که دیگر هیچشما پسر گنده سازمان فیلترینگ ایرانی ؟ آیا؟ چه جوری اخه اینا مگه حرف می فهمن؟
ویرایش توسط Mr.Legendary : 12-28-2012 در ساعت 07:11 PM
داداش دستم به دامنت ترخدا یه کاری بکن . دارم میمیرم واسه storm spirit . راستی یه سوال ... تو پست های قبلیت بد که DOTA 2 رو فیلتر کردن ؟ یعنی چی فیلتر کردن ؟ مگه استیم فیلتر نیس ... خوب یعنی اونم فیلتره دیگه
سرور رو که نمیتونن فیلتر کننThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فقط دو تا سایت استیم رو فیلتر کردن همین .
طبق پیگیری هایی که من کردم چون دامین .com هستش کمی زمان میبره تا رفع فیلتر شه
این زمان ممکنه یکی دوهفته ای طول بکشه , اگر وقت اضافه بیارم سعی میکنم بیشتر پیگیر این قضیه باشم و زودتر این مشکل حل شه
با صبر همه چیز درست میشه
با تشکر
Viper (12-31-2012)
می شه حالا 2 هفته دیگه شو ب..ا!؟
ویرایش توسط viper.god : 12-30-2012 در ساعت 09:47 AM
باز نشد هیچ بیشتر فیلتر شده تا دیروز اوپن ای دی (open id) همون که تو سایتا مرتبط استیم با یوزر استیم لاگین می شدی! باز بود الان رفتم برم یه سایتی اونم بستن!
دوستان استیم شما هم موقع باز کردن ار 1% تا 100% آپدیت میکنه و تایم زیادی میبره؟
نه دوست عزیز شما حتما استیم را در حالت بتا قرار دادید که در هی اپدیت میشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
akpro (01-03-2013)
ممنون عرفان جان فک کنم تو ستینگ گزینه داشته باشه دیگه؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©