آقا بچه ها از رشت خبر میدن سرعت دانلود 20 مگ دارن , 3-4 چیه عوض کنید :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کول کنید برید شمال همتون
آقا بچه ها از رشت خبر میدن سرعت دانلود 20 مگ دارن , 3-4 چیه عوض کنید :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کول کنید برید شمال همتون
FCB (06-28-2022),Mohammad.S (07-12-2022),reza (06-29-2022)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه منظورم از اوکی اینه که نسبت به اون افتی که کرده بود بهتر شده بود. وگرنه من اینجا سرعت ۱۱ مگ هم تجربه کردم البته باز ۹ تا زیره به هر حال که آقا ما اعتراض داریم تبعیض تا کی :d
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Mohammad.S (07-12-2022),Sharingan (07-09-2022)
مشکل که زیاده ولی اصلی ترین مشکلش اینه که ما اسمارفارو اذییت میکنه.
از هر 10 تا اکانت 9 تا بن میکنه نامرد
اقا سلام اقا من چند وقت بود داشتم از استیم خودم مثل ی بچه گل استفاده میکردم اما امروز استیم ابدیت داد من اومدم ابدیتش کنم هنگ کرد منم با استفادهاز روش های دوستان گوگل ی کارایی کردم بعدش استیم من به صفحه سینگ این یا لاگ این رفت متاصفانه م هرکاری کردم صفحه لاگ این سیاهبود و هایچ کاری هم نمیکرد من حتی استیم را پاک کردم و دوباره دانلود کردم اما کار ساز نبود اولین باری هم که استیم را دانلود کردم همچین مشکلی را داشت اما بعدا بعد دو سه روز درست شد اما این درست نمیشه من هم فیلتر شکن زدم نشد دی ان اس زدم نشد با ای پی ایران هم وارد شدم ولی جواب نداد کسی راه حلی میدونه بگه لطفا
سلام
4، 5 روز پیش خیلی عادی مثل همیشه اومدم استیم رو باز کنم، بعد از اینکه اطلاعات و رمز رو وارد کردم و sign in رو زدم هنگ کرد و پیام not responding داد. چندبار هم امتحان کردم هنوز همونجوریه. دوبار حتی استیم رو آن اینستال کردم و دوباره ریختم ولی درست نشده. چیکار باید بکنم؟
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show QuoteسلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینجا چندتا راه حل هست:
https://www.partitionwizard.com/partitionmagic/steam-not-responding.html
شاید هم مشکل از اینترنت باشه. dns رو تغییر بدید
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©