درود بر شما
من استیمم رو از این سایت دانلود کردم با حجم 65 مگ الان خود نرم افزار ابدیت جدید داده که یک مگ هستش چیکار کنم ؟؟؟
چطوری ابدیتش کنم که چیزی بهم نخوره ممنون
درود بر شما
من استیمم رو از این سایت دانلود کردم با حجم 65 مگ الان خود نرم افزار ابدیت جدید داده که یک مگ هستش چیکار کنم ؟؟؟
چطوری ابدیتش کنم که چیزی بهم نخوره ممنون
You must have had Steam Guard enabled for at least 15 days before you can participate in a trade.
این ارور چیه زمان Trade ?
15 روز از زمان ساخته آیدی گذشته دیگه , باید کار خاصی انجام بدم ؟
15 روز باید steam guard فعال باشه:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در Setting روی manage Steam Guard Account Security کلیک کنید و بعد در صفحه جدید Keep My account protected by Steam Guard رو انتخاب کتید و next رو بزنید و ....
Karawana (02-01-2013),Mr.Legendary (02-01-2013)
مال من از اول هم همین بوده ولی الان دوباره همین گزینه رو میزنم وقتی Next میزنم هیچ اتفاقی نمیفته
پس 15 روز نشده . برای من هم اینطوری شده بود که بعد 15 روز درست شد.
شما وقتی Next میزنی چه اتفاقی می افته ؟
واسه من در همون حالتی که در عکس گذاشتم جلوتر نمیره
----------
ممنون بابت راهنمایی
از اون علامت سبز مشخصه که استیم گارد شما فعالهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چون فعاله اتفاقی نمیوفته
حالا یا از قبل فعال بود یا الان فعال شده رو نمیدونم . ولی حداکثر تا 15 روز دیگه باید ترید فعال بشه .
---
با کلید تشکر هم آشتی کنید .
MasteR (02-01-2013)
موقع بازی کردن استیم سر حال خودش اپدیت میشه ، اینجوری گند میزنه به بازی ما . چیکار باید کرد که اپ نکنه ؟
توی library روی بازی که قصد داری آپدیت نشه راست کلیک کن ، properties رو بزن و تنضیمات رو مثل عکس زیر بکنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mohammad_ai69 (02-10-2013)
بچه فک کنم اکانت استیم من هک شده شده چیکار باید کنم؟ نمی تونم وارد اکانت شم! وقتی هم می خوام پسوردو پس بگیرم یه میل باید به میل باکسم ارسال شه که یه کد تایید توشه که میلم نمی اد به احتمال زیاد هکر میلو رو عوض کرده یه تاپیک! تو ساپورت استیم زدم کار دیگه هس که بشه کرد؟ بیشتر تون هم منو تو ادد لیستتون دارید viper_crash ! دید من ان شدم بدونید هکره ! من نیستم! حشش بگیرین! اگه استیم زود نجنبه طرف هرچی چی ایتم هس بالا می کشه بالا 1000$ ایتم d2 و tf2 توشه! اگه راهی دیگه هس یا کمکی می تونید بکنید بگین
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©