من مشكلي نديدم مشكلت چيه دقيقا؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من مشكلي نديدم مشكلت چيه دقيقا؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه کابل مستقیم از سرور استیم به کامپیوترت وصله ؟!
davidkami (03-22-2013)
مشكلي ندارم فقط برايم خيلي عجيب بود كه دانلود ريت تا 9 مگابايت رسيد و سرعت پيوسته دانلودم از 500 كيلو كمتر نشد (هميشه 59 يا 40هست) ديشب در عرض يكساعت ونيم تونستم 7 گيگ با استيم دانلود كنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خب عزيز اين كه مشكلي نيست بلكه يك موهبته :ديThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از اين اشتباها خيلي كم پيش مياد خيالت راحت :پي
دوستان چرا بخار تازگی سرعت دانلودش رو 0 می ایسته بعدش میره 80 ، 100 اصلا تابت نیست 16 مگابایت که با idm سه دقیقه ای دانلود میشه اینجا 15 دقیقه طول کشید؟ همش 0 میشد!
اقا Help! همین که میرم تو steam نت conect یوزر پی w میزنم steam زده no conection انگار نت ندارم
مال من هم یه مدت اینجوری شده بود
اول استیم رو در حالت offline باز کن بعد روی گزینه Steam و بعد Go online
احتمالا درست شه
tuj (04-02-2013)
یعنی چی حالات افلاین ، برام سوال پیش اومده . اخه من نگاه میکنم وقتی اول می خوای لاگین شی اصلا گزینه ای نداره که بخوای حالت افلاین بیاریش بالاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در صورتی که موقع کانکت شدن استیم مشکلی پیش بیاد و ارور بده و کانکت نشه یه کنسول باز میشه که میتونی از اونجا Start Offline Mode رو بزنی.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
MasteR (04-04-2013)
هر موقع که مشکل در اتصال اینترنت به وجود بیاد و استیم رو باز کنید این نمایش داده میشه :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©