چیه عزیز جوگیر شدی هر چی دهنت در میاد میگی . اقایه ..... من دارم با کنایه حرف میزنم . بچه ای ، هنوز به بلوغ نرسیدی میای میگی افکار شماها . حساب کن من باعث این قضیه هستم . تقصیر منه نمی خوام یه ادمی مثل تو با دو کلمه حرف ،زندگیش خراب شه ( اینترنت و دنیای مجازی کاملا قابل کنترله ) . نه دیدی نه شنیدی ، تو خونت نشستی ..... ندیدی که دانش....اسمشم رو بخاطر دخالت کردن توی ... توی ثبت احوال پاک کردن و میگن وجود خارجی نداره ( به قول بچه ها هنوز جای اسفالت نشاشیدی . من نمی خوام سایت به ...کشیده شه ، یکی مثل جناب عالی مثل اینکه از دماغ فیل افتاده میاد میگه افکار امثال شما . برو 100 بار مطلب منو بخون تا مفهومشو بفهمی و درک کنی کنایه چیه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ببین عزیز نه هم سن سال منی نه اشنا که بخوام بحثی کنم . فقط خواستم بدونی که توی زندگیت هرچی از دهان بیرون اومد نگی و نسنجیده صحبت نکنی . شما میتونستید بگی که چرا همچین فکری میکنی ؟ تا من پ.خ بدم بهت توی خصوصی .
معذرت می خوام از دوستان . ولی ادم باید به بعضی افراد یاداوری کنه که کمی رو حرفش فکر کنه و نسنجیده بیان نکنه هر چیزی که خواست