من از دیروز میتونم بازی کنم اما هر چی از بازی میگذره مقدار لگ بازی بیشتر میشه و آخراش بازی توی Fight ها تقریبا هیچی نمیفهمم .
من از دیروز میتونم بازی کنم اما هر چی از بازی میگذره مقدار لگ بازی بیشتر میشه و آخراش بازی توی Fight ها تقریبا هیچی نمیفهمم .
جریان چیه که استیم میاد بالا ( اپدیت هم کردم همین الان ) اما کاملا هنگه . ؟
با سلام
گویا چند وقتی است که به دلایلی نامعلوم ، اینترنت و استیم بعضی ها برای مدتی دچار مشکلات فراوانی بوده و هست ، ولی با توجه به نظرات بعضی از شما دوستان این مشکلات برای بعضی از بین رفته است ولیکن من خودم شاهد مشکلی با عنوان ، Scanning for steam games update هستم . یعنی وقتی که استیم لاگ میشه و روی Play کلیک میکنیم ، این مشکل بوجود میاد و حتی بعد از ساعت ها نیز از بین نمیره . خواستم ببینم آیا شما هم با همچین مشکلی رو به رو هستید ؟
با تشکر
من 2 3 بار باز و بسته کردم استیمو حل شد !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یعنی مشکلت دقیقا همین بود ؟ من 20 30 باری هست که هی باز و بسته میکنم استیمو ولی درست نمیشه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعد از 5 روز استیمم لاگین شد ولی به هیچ وجه قابل بازی نیست
full lag
امیدوارم این وضع وخیم حل بشه
دوستان کسی همچین مشکلی داره ؟
Do You Afraid Of God ? No Im Afraid Of You
این کارو بکن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Try to rename the ClientRegistry.blob to ClientRegistry.bak. By default you should find this file under C:\Program Files (x86)\Steam. This will force steam to generate a new .blob file and might fix your problem.
1. Quit Steam
2. Rename the file
3. Restart Steam
داداش منم عین همین مشکلو دارم ، ولی 2. Rename the file یعنی چی ؟! کدوم فایلو اسمشو تغییر بدیم ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
استیم رو اگزیت کن ( تو استیم نباش )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برو تو فولدر اصلیه استمیت.
یه فایل اونجا هست به نامه ClientRegistry.blob
روش کلیک راست کن بزن Rename بعد تغییرش بده به ClientRegistry.bak
استیم رو اجرا کن.
FCB (05-10-2013)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©