10 گیگ بازی رو تو یه شب نمی تونم دان کنم با سرعت عادی شبی حدود 6 گیگ می شه ولی سرعت دان استیم به.. در این مورد که از ادامه می ده ولیمینویسه از اول هم نه فکر نکنم درست باشه چون تو کانتر 2 بار به 2 گیگ رسید فکر کنم
10 گیگ بازی رو تو یه شب نمی تونم دان کنم با سرعت عادی شبی حدود 6 گیگ می شه ولی سرعت دان استیم به.. در این مورد که از ادامه می ده ولیمینویسه از اول هم نه فکر نکنم درست باشه چون تو کانتر 2 بار به 2 گیگ رسید فکر کنم
به نظر من بهترین راهش اینه که بازی مورد نطرت را از لینک زیر دانلود کنی بعدریستور کنی بازی راThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Download Steam Backups
bloodthirsty (10-04-2012)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
1. روی اسم بازی توی استیم راست کلیک کن و برو توی properties
2. tab local files بعد روی گزینه verity integrity of game cash رو بزن وقتی تموم بشه اگه فایلی مشکل داشته باشه شروع به دانلود مجدد میکنه.
3. اگر گزینه defragment cash files رو میدیدی بزن تا مرتب کنه و فایل های اضافی رو پاک کنه.
bloodthirsty (10-04-2012),Karawana (10-04-2012)
یعنی پول بدم بخرم دیگه؟!به نظر من بهترین راهش اینه که بازی مورد نطرت را از لینک زیر دانلود کنی بعدریستور کنی بازی را
Download Steam Backups
verity integrity of game cash
روهم زدم می گه ال وفری
مشکل نداره
ویرایش توسط viper.god : 10-04-2012 در ساعت 04:32 PM
یه سوال دیگه بهترین ریجن دانلود از ایران کدومه من اول استرالیا گذاشتم بعد دیدم ولو نوشته کشور نزدیک بزارین پاکستان گزاشتم ولی اونجا سروراش با ذغال کار می کرد یکی گفت ترکیه رو ترکیه گذاشتم بهتر شد ولی بازم یک پنجم سرعت دان واقعیم هست ریجن دانلود بهتر از ترکیه اگه می دونید بگید لطفا!
bloodthirsty (10-07-2012),Viper (10-06-2012),viper.god (10-06-2012)
مطمئنی؟! ترکیه رو هم چک کردی ؟بعد بین روس و سوئد کدوم؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من با هر کردوم سرور های این دو کشور فول دانلود میکنم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
bloodthirsty (10-07-2012)
بسوئد گزاشتم حس می کنم بهتر شده الان سرعتش بین 150 تا 250 ست ولی بازیم به سرعت خودم نرسیده که 500 هست ولی بازم خوبه بهتره از سرعت 50 60 ه
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©