با یه pc میشه دوتا اکانتو باز کرد و ترد کرد ؟ اخه می خوام ایتم های خودمو به اکانت دیگم انتقال بدم
با یه pc میشه دوتا اکانتو باز کرد و ترد کرد ؟ اخه می خوام ایتم های خودمو به اکانت دیگم انتقال بدم
1 vps خوب بگیر میشه فکر کنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کلیه پست های مربوط به مسائل اینترنت و مشکلات اخیر آن حذف شدند ، لطفا در تاپیک زیر بحث و تبادل نظر کنید.
بحث و تبادل نظر در رابطه با مشکلات اخیر اینترنت
در صورت تکرار اخطار داده خواهد شد.
با تشـــکر
تم 2 مشکل داره use می کنم تو steam نمیره
Ajax (05-22-2013)
بله داداش میشه vps این چیزا لازم نیست یه نرم افزاره که اسمش .... با اون میشه.اینجا نمیگم خواستی اددم کن بگم اسمشوThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Ajax (05-22-2013)
سلام من این تمو دوس دارم الان 1 ماه شاید بشه استفاده میکنم مربوط به نت هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Ajax (05-22-2013)
از نت نیست من 4 بار روی 2 تا PC تست کردم از تمه وقتی پاک میکنم 1 دیقه نمیشه steam میاد بالا شاید تو این 1 ماه آپدیت هایی که برای steam اومده دیگه این تم رو قبول نمیکنه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Ajax (05-22-2013)
محض اطلاع منم تم دوم رو نصب کردم و استیم بالا نیامد.
چک کنید لطفا
سپاسـ
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Ajax (05-22-2013)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show QuoteThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteچک کنید فایل گذاشتم درست شد بگین و از اول دانلود کنن فیکس شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اسکین های استیم {تم های استیم}
ویرایش توسط akpro : 05-22-2013 در ساعت 12:47 AM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©