بعضی وقتا با و پ ن بیای درست میشه ولی در کل نمیدونم چیه مشکلش !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه کسی میتونه راهنمایی کنه
بعضی وقتا با و پ ن بیای درست میشه ولی در کل نمیدونم چیه مشکلش !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه کسی میتونه راهنمایی کنه
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
سلام به همه ی برو بچه های DOTABAZ ، یه مشکل در Steam برام به وجود اومده خواستم ببینم می تونید مشکل ام رو حل کنید ؟
مشکلم اینه که چند تا بازی از استیم گرفتم که حافظه کافی برای دانلود اون ها در درایو C وجود نداشت خواستم ببینم می تونید راهنمایی ام کنید یا نه راستش خودم هر کاری کردم نتونستم مشکل ام رو حل کنم .
سلام و خوش اومديThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اين به خاطر اينه كه استيمت توي درايو c هست و بايد جابه جاش كني به يه درايو كه فضاي خالي داشته باشه
فقط كپيش كن همچي درست ميشه
WardeN (10-10-2012)
Steam رو پاک کن تو درایوی که فضا داری نصب کن
البته فکر کنم با انتقال دادن پوشه Steam به درایو هم بشه انجام داد
Amin-Wanted (10-10-2012)
سلام در ورژن جدید بتا آپشنی اضافه شده که می تونی به غییر از درایو سی یه پارتیشن دیگه رو برای لایبرری بازی هات انتخاب کنی برای نصب ورژن بتا steam>setting>beta participate اینجا رو none تغییر بده به استیم بتا آپدیت من الان بتا پاک کردم آپشن لایبرریش یادم نمیاد کجا بود ولی اگه پیدا نکردی بگو یه دقیقه منم برم بتا نصب کنم بهت میگم کجاشه ولی تو همون ستینگ هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Amin-Wanted (10-10-2012)
منم همين مشكل رو داشتمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
استيم رو كپي كردم درست شد
من یه مشکل پیدا کردم وقتی دوتا 2 رو باز می کنم می زنه connecting to dota 2 network... ولی هرچی وای میسم هیچی نمی شه می دونم اگه از اکنت استیم لاگ اوت کنی syn بهم می ریزه و باید صبر کرد ولی اون بعد یه مدت حل می شه ولی من حتی همچین کاری نکردم اگه نت تایم اوت هم باشه یا دی اسن غیر فعال باشه این مشکل پیش می ا د ولی اونم نیست چه کنم؟
دوست عزیز این یکی از باگ های دوتا 2 هست و توی فروم اصلی دوتا 2 هم اعلام شده. فعلا تنها راه حل درست شدن این مشکل sing out شدن از اکانت استیم و دوباره sing in شدن هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من هم هر چند وقت یکبار این مشکل برام پیش میاد
Amin-Wanted (10-11-2012)
اگه ساین اوت شم که تنظیمات syn می پره برا همه بازی ها بد تر نمی شه؟ مطمئنی؟
اره اینا توی dev.dota2 خواندم و خودم امتحان کزدم 100% درست میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©