توی همین صفحه پست قبلی من یعنی 384This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
توی همین صفحه پست قبلی من یعنی 384This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آقا تورو خدا بگید این استیمم رو چیکارش کنم همش تو login شدن گیر میکنه و login نمیشه کلافم کرده .
مشکل ایرانه تا 1 ماه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام یه سوال به غیر از v**p**n و فندق شکن راه دیگه یی برای trade هست؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
بله soksThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام تو رو خدا یکی کمکم کنه...........................
من چند روز هست که وقتی میخوام play دوتا دو رو بزنم این ارور رو میده chekinng for update games...
خیلی هم صبر کردم ولی حل نشد
خواهش میکنم کمکم کنید
مشکلات اخیر اینترنت ، تاپیک زیر مربوط به این مشکله ، که یه سری راه حل اونجا هست ، انجام بدین شاید درست شد برا چند نفر جواب دادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کلیک کنید
همین چند دیقه پیش آیتم یکی از دوستا که 12 تا کلید همین 2 روز پیش خریده بود رو توی trade دزدیدن میگفت طرف آیتمی که میخواستم رو add کرد منم Wyvernguard Edge رو add کردم بعد هردو تیک زدیم بعد که trade رو زدم همون لحظه آیتمش پرید و ایتم من هم دزدید
اگه میشه یکی که وارده یه راهنمایی کنه که چطور جلوی این کارو یگیرم که این بلا سر ما هم نیاد
با سلام خدمت دوستان ،
من استیم ام ، تا دیروز راحت لاگین میشود امروز هرچی میزنم هنگ میکنه ، حتی یک ساعت ام گذزشته اما تغیری ایجاد نشوده کسی میتونه راه نمای کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
No Friends , No Fan , No Girl , No Pills , No Fun , No Place to Run , No Car
سلام من چند دقیقه پیش یه پیام توی steam گرفتم از یکی که ادم نبوده
Admin Community (4): Now, you can get one game from the list below for free. Just choose your game and write your Steam e-mail! The Confirmation will be sent to you in a few minutes . You must have at least one game in your Steam account .این سایت رسمیه یا برای دزدیه؟Steam Community
لینک پاک شد
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©