هم با پ.ر.و.ک.س.ی امتحان کردم ، هم رفتم توی task manager و بستمش ولی دوباره بالا نیوورد .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هم با پ.ر.و.ک.س.ی امتحان کردم ، هم رفتم توی task manager و بستمش ولی دوباره بالا نیوورد .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مشکل از استیمت نیست .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینکارو کن تا خود اینترنتت دوباره رسیو بشه و باز فیکسش کنه
Control Panel\All Control Panel Items\Network and Sharing Center بعد دست چپ پایین گزینه internet options و سربرگ connections و گزینه lan stteing رو که زدی بعد یه صحبه باز میشه گزینه اول تیک خورده باشه ( automaticall detect....) بعد اوکی کن و برو سربرگ Advanced . پایین دوتا گزینه restore و rest هست دوتاشو بزن و لوکی کن . که دوباره فیکس بشه و اوکی کن
انشالله که درست میشه
A_W_Z_2 (06-24-2013)
متاسفانه بازهم درست نشدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من یه مشکل برام پیش اومده.وقتی میخوام استیم رو اپدیت کنم, این ارور رو میده:
steam needs to be online to update. plz confrim your network connection and try again
اسم ارورشم اینه: steam_fatal error
با شیلتر شکن هم امتحان کردم ولی جواب نداد! تا 50% میره بعد این ارورو میره!
حجم بازیه csgo چند گیگه؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
5212 mg برای من دیسک یوزیج زده. حجم دانلودشم فکر کنم حدود 3 گیگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ATER (06-27-2013)
من یه بازی cod black ops 2 رو نصب کردم بازی کنم ولی وقتی بازی رو اجرا کنم استیم میاد !
60$ ازم میخواد تا بتونم بازی کنم!
چیکار کنم ؟؟؟؟
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
وقتی از استیم می خواین بازی کنین نیاز به CD-key داره که باید از استیم بخرین یا از بیرون تهیه کنین ، اگر توی گوگل بزنید معمولا سایت های ایرانی بازی اورجنال دارنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعضی وقتا نسبت به بعضی مناسبت ها برای یه مدت زمان مشخصی دسترسی به بعضی از بازی های استیم رایگان میشه و استیم لینک دانلود اون بازیو میفرسته به لایبریه تمام کاربراش و اگه دقت کنید کنارش یه مدت زمان محدود داره مثلا (1 Day Left) شما اگه بخواید این بازی ها رو دانلود کنید فقط همون روزی که نوشته 1 Day Left بازی رایگان هست و میتونید بدونه پرداخت قیمت بازی و یا داشتن کی بازی، بازی کنید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی اگه او روز بگره و شما فرداش دانلود و تموم کنید به جای گزینه Install/Play/Download ، گزینه Purchase میاد یعنی شما الان باید برید استور و کی بازیو بخرید تا بتونید بازی کنید.
توضیحاتی که دوستانمون دادند درست هست و بعضی وقت ها استیم برای معرفی بازی و تبلیغ خرید آن بازی رو برای 3 روز یا 1 روز رایگان میکنه تا بقیه هم بتوانند بازی کنند.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در هر صورت اگر مایل بودید بازی رو بخرید من میتونم براتون تهیه کنم.
سپاسـ
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©