اقا من نید فور اسپید هات پورسویت می خوام می تونی واسم بگیری پرداخت آنلاین هم که داشته باشی عالیه
می خواستم از ایران اسکایپ بخرم یهو فروشگاهش ترکید
اگه می تونی واسم بخری اددم کن
fireman13762
اقا من نید فور اسپید هات پورسویت می خوام می تونی واسم بگیری پرداخت آنلاین هم که داشته باشی عالیه
می خواستم از ایران اسکایپ بخرم یهو فروشگاهش ترکید
اگه می تونی واسم بخری اددم کن
fireman13762
ویرایش توسط DarK F!RE : 06-27-2013 در ساعت 01:24 PM
چرا بعضی ها فکر میکنن خیلی شاخ اند در حالی که هیچی نیستن
من نخریدم که آنلاین بازی کنم خریدم که آفلاین بازی کنم ولی نمیشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
استیم میاد.
راهی نداره که بتونم آفلاین بازی کنم ؟
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
استیم میاد چون کرک بازیت مشکل داره ، برای بازی کردن افلاین برو کرک درست براش پیدا کن ، توی گوگل بزن معمولا کرکش گیر میاد و می تونی با کرک سالم افلاین بازی کنی
Mr.Nobody (06-27-2013)
سلام
من داشتم یه بازی دانلود میکردم یه چند باری پاز داده بودم اما این سری از اول شد.راهی داره که از ادامش دانلود کنم؟تو فلدر اسیم رو دیدم هنوز اون مقداری که دانلود کردم هست،یعنی درست میشه؟
فکر نکنم درست بشه یعنی این ایتفاق برای من چند بار افتاده ولی متاسفانه درست نشده.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بهترین کار اینه که تا اخر دنلد اتصال با اینترنت (و مهم تر از اون برق :d) رو حفظ کنید یا اگه کار این براتون مقدور نیست میتونید با یکم سرچ تو گوگل بک پاه بازیو از بعضی از سایتا که واسه دنلد گذاشتن پیدا کنید.
درضمن اگه فقط پاز بدید دنلد رو از اول نمیاره یعنی قاعدتا نباید اینجوری باشه فقط وقتی از اول دنلد رو شروع میکنه که مودم یا پی سی رو ری استارت کرده باشید.
IR.RISING (07-02-2013)
سلام
من میخواستم trade کنم که اررور میده و اجازه نمیده اررور هم این هست
You recently forgot and then reset your Steam account's password. You will not be able to trade until about five days after the most recent password reset
من ۲تا id دارم خیلی وقته این id رو بازم نکردم حالا باید باز ۵ روز صبر کنم تا درست شه یعنی! اگه بعد از اینکه پسوردم رو گرفتم باید ۵ روز میگذشته هم که العان ۲ هفته بیشتره که گذشته!؟
من هم همین مشکل رو داشتم بعد پسورد عوض کردن نمیشه ترد کرد و بعد 5 روز درست شد شاید باگ باشه اگر مدت زمان گذشته ، 1 روز دیگه هم صبر کنید شاید رفع شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Deuce (07-13-2013)
سلام استم من اوش کلا بالا نمیاد جریان چیه آپ کردم همه کار کردم ام متاسفانه وقتی میخوام وارد شم یه مستطیل طوسی میاد که در خال کانکت شدنید و .. بعد هم ارور میده
اینترنت رو قطع کنید و استیم رو حالت افلاین بیارین بالا ، بعد انلاین کنید . اگر نشد برید سربرگ استیم و change user بزنید و از اول یوزر پسورد وارد کنید اگر باز نشد از پ.ر.و.ک.س.ی برای یه بار استفاده کن ، باز اگر نشد مشکل از نت شماست ، برو به این ادرس ، این کارها رو انجام بده تا نتت فیکس شه :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Control Panel\All Control Panel Items\Network and Sharing Center و دست چپ internet option و صفحه که باز شد برو سربرگ connection بعد گزینه lan setting و تیک detect setting باید زده باشه ، اگر نزده خودت بزن تیکش رو . بعد برو سربرگ Advanced و گزینه های restore advanced setting و reset رو بزن تا دوباره شروع کنه به فیکس کردن نت شما
موفق باشید
توضیحات خوبی دادین ولی این تنظیمات برای حالتی که مودم روی حالت Bridge باشه ، یعنی برای اتصال به اینترنت از توی ویندوز و کانکشن استفاده کنید ،This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی اگه مودم روی حالتی تنظیم (کانفیگ) شده باشه که با بالا اومدن ویندوز به صورت خودکار وصل باشه تنظیماتش چطوری میشه ؟؟!
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©