کسی میتونه کانکت شه ؟!
کسی میتونه کانکت شه ؟!
برا همه پوکیدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من 1 دقیقه پیس وصل شدم مشکلی نداره!
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
کسه میدونه چرا سایت استیم Incorect Login میده با اینکه پاسورد هم درست میدم
چند تا اکانت دیگه هم امتحان کردم
این اتفاق زمانی میوفته که استیم username یا password رو اشتباه بگیره حالا در ظاهر درست وارد میشه اما در اصل چیز دیگه وارد شده !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اولین کار اینه که کلیه Cookie های مربوط به استیم رو از browser پاک کنی و بعد دوباره تلاش کنی
دومین کار اینه که username + password رو تو یک فایل txt بنویسی و عمل لذت بخش copy, paste رو انجام بدی
سومین کار اینه که اگر با proxy داری login میشی از قسمت proxification rules از بخش localhost اگر Direct هست ببریش رو ip که برای proxy استفاده میکنی
چهارمین کار هم اینکه از یک Browser دیگه استفاده کنی که تا حالا رنگ استیمو به خودش ندیده ! یعنی تا حالا باهاش تو استیم نرفتی
کاری بود در خدمتم MJ جان
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
M.Lo4DinG (08-03-2013),Mohammad_ai69 (08-03-2013)
من فایل بک اپ دوتا2 از همین سایت رو دانلود کردم, ولی وقتی میخوام تو قسمت restore ریستورش کنم, بعد یه مدت مینویسه:
insert the 2 disk!
و حالا من نمیدونم باید چیکار کنم! ادرس هم قبول نمیکنه. حتما باید دیسک باشه!
یعنی من باید 6 تا دیسک رو رایت کنم؟؟
ویرایش توسط H.e.x : 08-05-2013 در ساعت 02:37 PM
بابا یکی نیست جواب منو بده؟؟
مثلا اینجا انجمن ها!
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نام پوشه ها رو از D به Disk تغییر بدید شاید درست بشه
Disk 1
Disk 2
Disk 3
..
H.e.x (08-05-2013)
داش یه پیشنهاد همرو یکی کن تو یه پوشه به نام Disk 1 بعد ریستور کن ببین درست می شه!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
H.e.x (08-05-2013)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©