ممنون میگم که email نمیاد هم اسم اکانت رو دادم هم email رو فایده ای نداشت
ممنون میگم که email نمیاد هم اسم اکانت رو دادم هم email رو فایده ای نداشت
این مشکل برام پیش اومد یه نوع باگ بود نه ایمیل میومد نه ....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
1 روز بعد رفتم نگاه کردم 15 تا ایمیل از استیم اومده بود برام . پس کمی صبر کنید ببینیم ایمیل میاد یا خیر
Admiral_worgen (08-28-2013)
هر روز این کار رو میکنم و یه هفته شده email رو چک میکنم فعلا که خبری نیس بازم ممنون
ویرایش توسط Admiral_worgen : 08-28-2013 در ساعت 07:34 PM
من چهار تا روش به شما گفتم که دیگه هر طوری و در هر شرایطی حساب کنی اون Incorrect Login ظاهر نمیشه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حالا اگر شما فکر کردی من منظورم از راهنمایی این بوده که شما user pw آیدیت رو بلد نیستی دیگه به خود شما مربوطه که چطور فکر کنی وگرنه قصد ما جز راهنمایی و حل مشکل چیز دیگه نبوده
در رابطه با اون تیکت هم مطمئن باش چون جوابش تو Section های مختلف استیم هست و... جوابت رو اصلا نمیدن و اینکه incorrect login چه ربطی به ایمیل داره؟ اصلا به استیم گارد ربط نداره که بخواد میل بده !
سپاسـ
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Admiral_worgen (08-28-2013)
ممنون من همه کارهارو کردم جواب نداد خودم هم فکر کردم پسوورد عوض کردم یادم رفت email نمیاد موضوع اینه ولی با چیزایی که خوندم فک کنم اکانت کمپرس شده چون steam guard فعال شد منم کار داشتم همون لحظه login نکردم از اون موقع وضعیت اینه
moshkelam ineke vaghti mizaram donwload she steam yani updating she 97mb baaazi mogheha 5mb ya 10mb dl mishe ! mige unable download fix ur connection
طبق قانون سایت لطف کنید فارسی تایپ کنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام ؛
دوستان دوتا 2 من 290 مگ آپدیت میخواد ، بعد گزاشتم که آپدیت بشه اما تا 143 مگ رفت و همین جا گیر کرده . هر چی resume رو میزنم که بقیه آپدیت بره ، اتفاقی نمیافته .
کسی میدونه باید چی کار کنم ؟
من توی این 2 ساعت اخیر نتونستم steam برم یا مال همه این جوریه؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
درود،This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این مشکل برای همه هست.
ATER (09-04-2013)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©