شما که مینویسید مشکل حل شد یه محبتی کنید راهی که انجام دادین رو هم بیان کنید تا برای دیگران تجربه ای بشه ، تشکر از شماThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما که مینویسید مشکل حل شد یه محبتی کنید راهی که انجام دادین رو هم بیان کنید تا برای دیگران تجربه ای بشه ، تشکر از شماThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان من میرم تو بازی یکم بازی میکنم ولی بعد 5 - 6 min بازی میپره بیرون دیگه rec نمیشه کرد نمیدونم این مشکل منه یا مال همه اینجوریه؟
والا الان همه رفیقام اینطوری شدن . به جز خودم . از اونجایی که ت*ر*م هستیم با تغییر دادن کشور درست میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منم همینجوری هستم ولی یه راهه حل هست وقتی dcشدین مودم رو ریستارت کنین حل میشه
ya ba gh*a*n*d she*kan ham berin fixe
هی کدوم از این راه حل نیست من خودم دیروز اینطوری شدم مدمو خاموش کردم بازم نشد . همون راحی که گفتم 100% کار میکنه
سلام
من بعد از مدتها اومدم بازی کنم که استیم داره حال گیری می کنه نمیدونم چرا. این ارور رو میده :
مشکل حل شد با ساختن یوزر جدید وارد استیم شدم
Mohammad_ai69 (03-27-2014)
دیدم دوستان از dc شدن استیم شاکی اند ، خواستم بگم من این مشکل رو امروز پیدا کردم بازی ای که تازه تو دست گرفته بودمش رو فرت DC شدم و دیگه نتونستم وصل شم و Abbadon شدم
با سلام چطری یک بازی رو از حالت Purchase در بیارم مثلا من CS GO رو یکی دیگه از سیستم ها ریختم Purchase امده اونو چیکار کنم که تبدیل به پلیه شه
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©