بعد از 30 روز !!!!! مگه میخوان کلیه پیدا کنن؟ :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعد از 30 روز !!!!! مگه میخوان کلیه پیدا کنن؟ :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
تا چند مدت پیشم همین قدر بود الان شاید کمتر شده باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تازه 30 روز بعد از اولین خریدت از dota 2 store یا steam storeThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میخاستم ببینم بک اپ cs go رو داری یا نه ؟
حتما باید برای ساخت اکانت استیم فیلتر شکن داشت؟
من فیلتر شکنام کار نمی کنه
چیکار کنم؟
او یک دورگه غیر عادی ما بین ارک و شیطان است(demon and orc)!
Strygwyr یک بی خانمان و بی سرپناه بین تمام موجودات فانی است!
از خود برنامه استیم استفاده کنید نیاز نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پول به صورت visa توی استیم دارم ، می خوام انتقالش بدم به steam wallet ، یه v.p.n با ای پی us هم گرفتم هیچ ، 5 تومان حروم شد ، کسی راهی بلده من این رو انتقال بدم که با ارور زیر مواجع نشم ؟ visa هم ای پی و هم کل ادرس و تشکیلاتش us هستش
erorr : An unexpected error has occurred. Your purchase has not been completed.
Please contact
به استیم ساپورت رفتم به احتملا زیاد از ip proxy باشه
سلام من اپدیت کردم استیممو بعد چند روز دوباره میخواستم دوتا بازی کنم حالا میگه باید از اول دانلود کنم چکار کنم؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
حذف نکرده بازی رو ؟ زیاد پیش میاد گند بزه ، چکی کن ، حجمی که میده خودت میدونی که برا کل دوتاستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©