@Mohammad تنها راهش اینه که فایل های استیمت رو نگه داری و دوباره از همون فایل های قدیم استفاده کنی
@Mohammad تنها راهش اینه که فایل های استیمت رو نگه داری و دوباره از همون فایل های قدیم استفاده کنی
Mohammad_ai69 (08-25-2014)
خودم هم همینطور فکر میکردم اما یه بار اینکارو کرده بودم اما 7 روز بن شدم راهش اینه که زمانی که انلاین شدم برا اولین بار ، احتمالا یه پیغام از استیم بیاد و اگر تاییدش کنم بن نمیشمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Dosstan slm bebakhshid keyboardam kharabe
agha man 2 mah bood net nadashtam va alan ham net vasl kardam steam dota2 ro dare Dl mikone Gir mikone yani nminevise chand mg moonde chand mg Dl shode va...
0bytes
فایل پیوست 3061
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
سلام
من از امروز صبح هر چی تو دوتا دو میرم تو بازی نمیره لودینگ نمیشه چیکار کنم مشکل از استیممه؟
سه بار ایدی عوض کردم ای دی قبلیا بالا نمیومد لولش 25 و 20 بود الان ایدیم لول 2 شده بدبختیرو داری ایتمامم به f رفت
هر بازی که نصب شد بعد از دانلود از این پوشه قانونا باید خارج بشه ، بازی هایی که دانلود کردی و داری توی استیم بازیش میکنی میره توی همون steamappsدر پوشه common . اگر بازی هات اونجا موجوده ، اونوقت دانلود رو پاک کن ، برا احتیاط یه کپی هم داشته باشه که اگر مشکل پیش اومد برشگردونیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
kasi javab nmide?
احتمالا کسی جوابی براش نداره وگرنه میگفت !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
یعنی استیم من تو دنیا تکه؟ ایکس :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ایدز داره شاید!
سلام دوستان استیم من قبلا که وسط آپدیت نت فشار تایم اوت میداد بعد از ارور سعی به برقراری ارتباط میکرد ولی دیگه اینکارو نمیکنه رو گیم مینویسه Queued همچین چیزی:smile53::smile33::frageplz:
ویرایش توسط رهی : 09-01-2014 در ساعت 11:57 PM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©