از قصد گذلشتم ای مواقع مثه ارور no connection هست که نت قطع میشه و دوباره چراغ های مودم روشن میشه اینجا هم همینطوری شد و در همین حالت میمونه و ریزوم نمیشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از قصد گذلشتم ای مواقع مثه ارور no connection هست که نت قطع میشه و دوباره چراغ های مودم روشن میشه اینجا هم همینطوری شد و در همین حالت میمونه و ریزوم نمیشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
Oon peykane be same bala ro bezanThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Kenare update req
منظورتون رو نفهمیدم!؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Jaee ke khate ghermez keshidi same rastesh ye fleshe be same bala oono bezan
موضوع اون نیست برادر من موضوع اینه در چنین شرایطی باید ریزوم خودکار بده!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
fk konam manzooret ine
یکم واضح تر بگید این تنظیمات رو کردم ولی ریزوم نمیده اصن حالا این هیچ اصن استیم رو باز میکنم سر هر گیمی آپدیت بیاد نوشته queuedThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام....من دوتارو از دوستام بک اپ گرفتم میخوام ریستور کنم نه چیزی پر میشه اون زیر downloading هم نوشته 0bytes/0bytes میمونه.یه بار این ارورو داد تایم اوت..یه بار content servers unreachable.یا مثه الان که هیچی نمیشه.....با فندق شکنم امتحان کردم ده بار استیمو پاک کردم نصب کردم....ولی تاثیر نداشت.
این مشکل استیم اشغاله که یه عمر باگ داشته ، از نت هم هست ، شما اگر بازی رو ندارید و فقط استیم رو دارید ، استیم رو نصب کنید بعد برید بزنید نصب بازی تا یکم شروع کنه به دانلود ، بعد pouse کنید و از طریق ریستور بازی رو انتقال بدین .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگر نتیجه نگرفتی راه حلیم پیدا نکردی برو کاملا پوشه استیم با بازی رو ازش یه جا بگیر
Sepehr_R (09-17-2014)
برطرف شد!!!چن روز اینطوری بود تا اینجا نوشتم درست شد!!:dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mohammad_ai69 (09-17-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©