گفتم که مشکل از نت و استیمه ، این جور چیزا زیاد پیش میاد واسه نت ما که روزی یه مشکل داره و هر دقیقه ای پی دیتا رو عوض میکنن استیم هم که ضدش عوض شدن ای پی هستشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گفتم که مشکل از نت و استیمه ، این جور چیزا زیاد پیش میاد واسه نت ما که روزی یه مشکل داره و هر دقیقه ای پی دیتا رو عوض میکنن استیم هم که ضدش عوض شدن ای پی هستشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام به همه
من همین الان تو انجمن ثبت نام کردم و یه سوالی از شما داشتم
عرض به حضورتون که دوتا 2 من وقتی find می کنم و accept به سرور جوین نمیده و ارور dismiss میده
میخواستم بدونم مشکل از چیه تاحالا نزدیک 4-5 بار به زور جوین داده با پینگ 300-400 و وقتی آپدیت اومده بود سرعت دانلود من با chrome نزدیک 80 ولی با استیم 3kb/s بود
خواهشا جواب بدین دارم دق می کنم
برید توی برنامه استیم دست راست بالا steam/settings/Downloads/Download region رو تغییر بدین تا سرعتش اپدیت بیشتر بشه ، معمولا روی germany-frankfurt خوب ج میده واسه ایرانی هاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Poker Face (09-27-2014)
من اشتباهی یه بات اسکمر اد کردم بد بلاکش کردم
ولی هر 1 ساعت یک بار 6 بار چت میده منم اعصابم
خورد شده چیکارش کنم
بعد از چند لحظه معمولا درست میشه چون در این موقع استیم در حال حجم یابی آپدیت و پیدا کردن مسیر نصب هست...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Sepehr_R (10-11-2014)
یه سوال داشتم، الان صفحه فروشگاه استیم بدون هیچ ابزار خاصی باز میشه (در حقیقت بنوعی اصلا .یلتر نیست). چرا؟ یعنی آیا رفع .یلتر شده؟ اگر اینطوریه چرا صفحات دیگه اش باز نیست؟ مثل Community و Profile؟
اون بخاطر اینه که شما اول آدرس سایت استیم https:// اضافه کردی بد رفتی تو سایتش!
اینکارو بکنی میتونی بدون قتد شکن بری استیم
نه. این نیست دلیلش. دیگه اگه خودم یه کاری رو بکنم که یادم نمیره! در ضمن در حال حاضر صفحه استیم بصورت http برای من بدون .یلتر باز میشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام اگه از دوستان کسی بک آپ بازیه gta iv میفروشه لطفا منو ادد کنه:76561198083233906 استیم مممنون لطفا کمی سریع :X
ویرایش توسط shahin1132 : 10-14-2014 در ساعت 04:41 PM
.................................................. .........
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©