واسه منم بعضی وقتا اینطور میشه! حتی با قندشکن هم وصل نمیشه نمیدونم چرا! ولی دوباره امتحان کن ببین بدون قند شکن هم امتحان کنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه منم بعضی وقتا اینطور میشه! حتی با قندشکن هم وصل نمیشه نمیدونم چرا! ولی دوباره امتحان کن ببین بدون قند شکن هم امتحان کنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای منم مشکل داشتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با فندق شکن امتحان کنید(F.R.E.E gate مثلا)
بچه ها الان استیم برا هیچکس لاگین نمیشه!!! واسه منم هرکاری کردم نشد
با سد شکن برو کار لاگین میده.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با تانک شکن هم رفتم نشد با ارث شیکر هم رفتم نشد با اسپرایت بریکر هم رفتم نشد اصن نمیشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
''iMM (11-22-2014),Mohammad_ai69 (11-22-2014),WardeN (11-23-2014),Wind (11-22-2014),رهی (11-22-2014)
بنده به مدت 2سال هست "البته بدون در نظر گرفتن انتخا*بات" بدون مشکل لاگین شدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
isp مخابرات.
مشکل از پورت میتونه باشه. زنگ بزن isp
Soul Keeper (11-23-2014)
اصن اگه میشه مک کنید بگید چطور واسه ترید کردن ایتم ها اکانتمو فعال کنم
شما میگین ایمیلتون تاییده پس نگاه کنید توی اکانت که اگر سبز رنگ هستش استیم گارد شما فعاله و باید 15 روز صبر کنید معمولا وقتی ایمیل تایید بشه فعال میشه اما شما باز نگاه کنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگرم نشده . از این طریق فعال کنید
در Setting روی manage Steam Guard Account Security کلیک کنید و بعد در صفحه جدید Keep My account protected by Steam Guard رو انتخاب کنید و next رو بزنید و ....
به دلیل دسترسی نداشتن به استیم از پست مدیر در همین تاپیک استفاده شده
ویرایش توسط Mohammad_ai69 : 11-26-2014 در ساعت 04:48 PM
Four-Eyes (11-27-2014),Lone MaMaD (11-26-2014),Milad._.R (11-27-2014),Soul Keeper (11-27-2014)
فعال بود! مرسی خودم فهمید! الان منتظرم تا ۱۵ روز نمیدونستم نوب بازی در اوردم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©