من دوستم همین مشکل رو داشت اما موقع ورود بازی v-p-n فعال میکرد میتونست بازی کنه .
فعلا همین روش رو میشه استفاده کرد امیدوارم بعدا درست بشه
من دوستم همین مشکل رو داشت اما موقع ورود بازی v-p-n فعال میکرد میتونست بازی کنه .
فعلا همین روش رو میشه استفاده کرد امیدوارم بعدا درست بشه
چند پست قبل تر همینو گفتم دیگه - استفاده از v**p**N مشکل رو حل میکنه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این تیکه رو نگرفتم! کی ها ی پلی دوتا که لاک نیست چه خودش چه گیفت الین وار اینا کی لاک می دادن که اونم نه کی فری بود نه اگه گیفت داشت نمی فهمم این قبلا که می گی در چه موردیه؟!یه مشکل جدید تر اومد اینکه گیفت قبلا وقتی به کسی داده میشد فری میشد
خوب من گفتم کی وقتی فری باشه دیگه گیفتش نباید لاک باشه اخه دوستمون اول گفت از گیفت کی ش یعنی همون کپی اضافه هدیه استفاده کرده ولی بعدا گفت از همین گیفت جدید ارسال شده یوز کردهکی میتونه ریجن لاک باشه ولی وقتی به دوستت گیفت کنی ریجن فری میشه .
همون دیگه جوابتو دادی گفتی که اگه کی لاک باشه پس باید گیفتش انلاک باشه . ولی اینطور نیست که این یه چیز جدیدی هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من می گم کدوم گیفت رو منظورت هست که جدیدا لاک شده گیفتی که مال کی پلی دوتا هست که با اکتیو کردن کی دوتا کپی اضافه هم میده؟ یا این گیفت لاک منظورتون همین گیفت جدیدس که برا ملت ارسال شده چون این مشکلی نداره لاک بودنش ولی گیفت پلی دوتا نباید لاک باشه بعد من نگفتم کی لاک باشه گیفت انلاک هست کی لاک باشه گیفتم به احتمال زیاد لاک هست و من به جز این وار ارنا جای دیگه نمیشناسم کی لاک بده که اونم مال محدوده ژاپن مالزی ایناس و بت وی پی ان هم نمیشه استفاده کرد!!! چون فکر کنم وی پی ان ها مال امریکا هلند اینا باشن نه ژاپن مالزی تایلند مثلا Mostafa گفته دوستش با ویپ بازی می کرد یعنی ویپ اون کشورا رو داره؟ولی اینطور نیست که این یه چیز جدیدی هست
پلی دوتا که لاک نمیده
همین گیفت جدیدی که تازه به همه داده شده
یه سوال در مورد سایت های استیم گیفت و استیم ترید ! می زنه برا ورود باید 100 دلار گیم رو اکنت باشه برا منو همون اول زده بود 25 بعد با این که چند تا بازیه غیر فری تو پلی هم اضافه کردم بازم همون 25 هست چه کنم؟ استیم والت باید داشته باشم؟ کلا در این مورد اطلاع دارین توضیح بدین لطفا
باید ارزش بازی اکانتت 100 دلار باشه همین.لازم نیست تو استیم ولت پولی داشته باشیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام دوستان یه سوال من امروز استیم رو د.ل کردم اما چرا نمیتونم کسیو آادد کنم
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بخاطر اینکه هیچ بازی رو استیمیت فعال نیست و فقط کسی میتونه ادت کنه اونم اگر community پروفایلتو فعال کرده باشی(یعنی اطلاعات پروفایلتو کامل کرده باشی )
IR.Afshin (10-26-2012)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©