کسی نمیدونه چیکار باید کرد ؟
کسی نمیدونه چیکار باید کرد ؟
ویرایش توسط BurNIng : 03-25-2015 در ساعت 11:49 PM
کاری نمیشه کرد .
ویرایش توسط Monster : 03-29-2015 در ساعت 01:30 PM
دوستان يه سوال چجوري بايد اكانت استيم رو لول آپ كنيم ؟
هر بازی اورجنال یا گیفت یا cd key که بخرید یک بار لول اپ میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
The Viper (04-02-2015)
سلام
دوستان من داشتم بازی black ops2 رو نصب می کردم steamamo on بود بد خوابید بودم وقتی بیدار شدم دیدم steamam close شده بد وقتی باش on شدم یه آپدیت کرد و ایکون استیم عوض شد هروقت بازی که تو استیم دارم قخ قعد می کنم میگه steam clint is out of data or missing استیم رو رسترد می کنم می تونم گیم رو بالابیارو.
یک سوال من برای ورود به استیم نیاز بخ قند شکن ندارم ولی وقتی اپدیت میاد بدون قند شکن کاری نمیشه کرد و اپدیت نمیشه یکی کمک کنه قند شکنامم دیگه کار نمی کنن 1 هفتس دوتا بازی نکردم دیونه شدم:smile14::smile15::smile15::smile13::smile13 ::smile64::smile64:
از یرنامه استیم به این ادرس برین :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
steam/setting/Downloads بعد Download Ragion رو روی کشورهای مختلف امتحان کن ببین کدومش ج میده واست . هر بار که عوض میکنی 1-2 دقیقه بهش زمان بده که fix شه . این مشکل رو چند نفر دیگه هم داشتن از اینترنت اشغاله که شده موش آزمایشگاهی کشور چین
joker-redhood (04-17-2015),رهی (04-17-2015)
رو کشورای آسیایی بزار
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
ممنون از شماThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام , دوستان راهی هست که بشه این گیم ها رو از تو Steam Profile ریموو کرد ؟
http://uupload.ir/files/x5n4_1234.jpg
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©