سلام من یه مشکل دارم من فیلم وسریال وکلا هر چیزی رو با سرعت بالا 150 -200 میتونم دانلود کنم .
ولی از استیم که میخوام بازی دانلود کنم سرعت از 14 کیلوبیت بیشتر نمیره !
لطفا کمک کنید .
سلام من یه مشکل دارم من فیلم وسریال وکلا هر چیزی رو با سرعت بالا 150 -200 میتونم دانلود کنم .
ولی از استیم که میخوام بازی دانلود کنم سرعت از 14 کیلوبیت بیشتر نمیره !
لطفا کمک کنید .
سلام برو توی تنظیمات بزار روی فرانکفورت آلمان داداش.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
داش فرانکفورت که نیس
دانمارک هست
چرا هست بگرد / جوینده یابند است
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
سلام
من تو استیم نمی تونم کسیو اد کنم چرا؟؟؟؟؟
چون اکانت شما تازه ساخته شده. باید یک بازی از استیم بخرید تا بتونید کسی رو ادد کنید و از ویژگی های استیم برخوردار بشید . درکل یه بازی ارزون بخرید تا بتونید امکانات رو استفاده کنید.
Mohammad_ai69 (04-23-2015)
سلام این کاری که گفتی کردم جواب نمیده سرعت از 14 کیلوبیت بیشتر نمیره .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چه برای دانلود بازی جه برای اپدیت دوتا 2 .
نمیدونم والا. مال من اینطوریه سرعت خوبه
سرور های دیگه رو تست کنید frankfort رو همه ج نمیده دقت کنید استیم براتون لیمیت نشده باشه یا همزمان خود استیم اپدیت نکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستان من اکانت جدید ساختم
میخوام کسی رو ادد کنم این ارور رو میده :
your account does not meet the requirements to use this feature
یعنی چی ؟! چجوری باید فیکس کرد؟
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©