دوستان صفحه overlay برای من کار نمیکنه جالب توی اون یکی اکانتم کار میکنه ولی تو این یکی نه ! تنظیماتشون هم دقیقا مثل هم هست.
دوستان صفحه overlay برای من کار نمیکنه جالب توی اون یکی اکانتم کار میکنه ولی تو این یکی نه ! تنظیماتشون هم دقیقا مثل هم هست.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
چجوری رمز و ایمیلمونو تغییر بدیم ؟
براتون با عکس مشخص کردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یکی لطفا سریع کمک کنه این مشکلش چیه ؟ منو کچل کرده ولی کانکت نمیشه
Capture.JPG
مودم رو خاموش روشن کن فکر کنم درست شه مشکل از نت ات هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
bayani (09-02-2015),THE Hand of God (09-02-2015)
چند بار این کارو کردم نشدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینترنت وصله مشکلی نداره
سیستم چند بار ریستارت کردم بازم نشد
تنظیمات اینترنت هم ریست کردم نشد
حتی از اول استیم رو نصب کردم 133mb آپدیت کرد بعد موقع ورود باز همین ارور رو میدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه چیزی فهمیدم وقتی صفحه این ارور باز باشه میشه با کلیلک روی بازی مثلا دوتا وارد بازی شد ( از پوشه خود بازی) مشکلی هم نداره ولی دسترسی به خود استیم نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
;D.JPG
what a bug
من هم Csgo دارم ولی کلا حجمشون رو هم 31 گیگ هست تازه تو دوتای من 6 گیگ ریپلی توش هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خوب اول هم dota 2 و هم csgo رو آبدیت کن (کاری به ریبورن ندارم ها جوری که بشه تو خود dota 2 رفت برای بازی)
بعد برو تو این پوشه
Steam\SteamApps\downloading
هرچی هست رو حذف کن (جدبدا بخاطر ریبورن یهو 13 گیگ از فضای هار پر میشه که بخاطر او دفعه اولی هست که وارد بازی میشه میخواد خودش رو به reborn آبدیت کنه.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Rango.IR (09-03-2015)
چطوری یه بازی رو کلا از استیم حذف کنیم ؟ کسی توضیح میده
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©