با سلام بنده دانشجو روانشناسی هستم و در حال تحقیقی بر روی بازی دوتا دو اگر اطلاعاتی در زمینه بازی و آموزش رسمی آن دارید لطفا به ایمیل بنده پیام بدهید تا با شما تماس بگیرم . mf.jahed15@gmail.com
با سلام بنده دانشجو روانشناسی هستم و در حال تحقیقی بر روی بازی دوتا دو اگر اطلاعاتی در زمینه بازی و آموزش رسمی آن دارید لطفا به ایمیل بنده پیام بدهید تا با شما تماس بگیرم . mf.jahed15@gmail.com
Sharingan (10-13-2020)
سلام
شما میتونید در سطح اینترنت هر چقدر که بخواید اطلاعات از دوتا 2 جمع اوری کنید , نیازی به گرفتن وقت کسی نیست .
تو همین انجمن هر اطلاعاتی بخواید موجود هست .
Evil Geniuses
FCB (10-13-2020)
من که متوجه نشدم دقیقا میخوایین درباره چه چیزش تحقیق کنین؟
Mohammad.S (10-13-2020)
سلام
دوست عزیز برای این بازی چیزی بنام «آموزش رسمی» وجود نداره مگر اینکه مطالب بیسیک بازی رو بشه اینگونه تلقی کرد. چون بازی از پیچیدگی بالایی برخوردار هست و آموزش اون در یک یا دو مطلب یا مقاله و غیره نمیگنجه.
اگر انگلیسیتون خوب هست بنظرم جستجو در گوگل بهتر بتونه کمکتون بکنه اگر نه که در هر زمینهای سؤال داشتید بپرسید من مطمئنم بچههای انجمن خوشحال هم خواهند شد که جواب شمارو بدن. برای پاسخ سؤالات کلی باید انجمن رو جستجو کنید. مخصوصا قسمت آموزشهای دوتا ۲
موفق باشید
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
erfan5763 (10-14-2020),Mohammad.S (10-13-2020),Sharingan (10-16-2020)
شما اومدی تو انجمن آموزش دوتا میگی اگه اموزشی دارین به ایمیل من پیام بدین! خوب داداشه من اینجا بانکه آموزشه هر تاپیکی باز کنی یه مطلبی توش میبینی و حرف محمد کاملا درسته اونقدری این بازی گستردست که هیچ جوره نمیشه تو چندتا تاپیک جاش کرد
من اگه جای شما بودم تحقیقمو با معرفی این بازی شروع میکردم و از رکورد بیشترین جایزه جهانی مسابقات الکترونیک صحبت میکردم و میگفتم که خیلی پلیرا به دنبال جایزه میرن و واسه اثبات خودشون تو سیستم رنکینگ سرسخت این بازی میافتن که کمتر کسی توش موفق میشه
از استریم های میلیونیش و گزارشگر ها بنویس
و درمورد اصل مطلبت از طراحی این مپ توسط آیس فراگ بنویس که چجوری ریز به ریز جزئیات رو با ریاضیات جلو رفته و واسه همینه این بازی احتمالات گسترده ای داره
درمورد شخصیت پلیرها کلی میتونی صحبت کنی اینکه هر پوزیشن شخصیت خاص خودشو میخواد کری ها نسبتا تک رو تر هستند و ساپورت باید دید کلی و بزرگی داشته باشه و... وقت بزار کامل کن
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©