تو دوتا 2 که به سمت چشمه میره
برای مشاهده کامل و استفاده از تمام امکانات انجمن ثبت نام کنید
تو دوتا 2 که به سمت چشمه میره
خیرThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میره به سمت چشمه خودتون
حالا شما هر جا هستی Dagger نزدیکترین راه رو به چشمه انتخاب میکنه
تو dota 2 برای pudge و vengfull نمیشه dagger خرید
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
تا اونجایی که یادمه تو دوتا هم نمیشد؟! اصلا نبایدم بشه فکر کن pudge با دَگر :ذی
ویرایش توسط Deuce : 06-20-2013 در ساعت 06:23 PM
شما تویه کدوم مپ هستین؟من تو v6.77 میزنم dagger البته به قول شما دوبار کلیل چند قدم عقب تر میندازه
کی گفته نمیشه گرفت؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو دوتا2 که میشه ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به تاریخ اون پست توجه کردی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
09-09-2012, 10:09 pm
شرمنده ... حواسم نبود ... اخه یه لحظه خیلی تعجب کردم که اینو دیدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
lovelysandking (07-08-2016)
جالبترین کاری که کردن برای Pudge ، آیتم Blink Dagger گذاشتن ، بعد از hook کردن می تونید جاتون رو با طرف عوض کنید و گیجش کنید ، خیلی جواب می ده ، چون هیروی مقابل سمت جای اولی که hook شده کشیده می شه و شما یهو پشتش در میاید .
اره این کار واقعا جواب میده خیلی باحاله من امتحان کردم وا قعا خوش میگزره و همینطور باعث میشه pudgeاز قبل هم غافلگیرانه تر عمل کنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©