مسابقات رو مسخره نميكنند
يك سري بازيكنها سري قبل بودن كه كلا با محمد و ميلاد مشكل داشتن معلوم هم نبود از كجا اومدن
اين سري گرچه من نيستم ولي اطمينان داشته باشيد كه اگر فقط اعضاي دوتاباز حضور داشته باشند بازيهاي به ياد موندني ميشه
مسابقات رو مسخره نميكنند
يك سري بازيكنها سري قبل بودن كه كلا با محمد و ميلاد مشكل داشتن معلوم هم نبود از كجا اومدن
اين سري گرچه من نيستم ولي اطمينان داشته باشيد كه اگر فقط اعضاي دوتاباز حضور داشته باشند بازيهاي به ياد موندني ميشه
katzong (01-20-2013),MasterJoint (10-01-2012)
خب يه پيشنهاد دارم كه كاپيتاني رو برگردونيد چون اگه Balanced Shuffle شد و يك نفر بلا نسبت Noob در اومد تكليف بقيه تيم چيه ؟
بالانس که طبق گفته خودشون بر اساس Hidden Skills بازیکن ها خواهد بود و یک سری ملاک های خاص داره اما از اونور هم لیدر بودن تجربه میخواد به همین خاطر بازیها دوستانه است و شعار dAb بهبود سطح بازیکنان هست وگرنه 10 تایی میرفتیم ap میزدیم lolThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
در نظر سنجی شرکت کنید.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
يه سري زمانبنديهايي هم بذاريد براي كسايي مثل من كه تا شب سركاريم بتونيم شبا هم بازي كنيم مثلا 10به بعد
با تشكر از مديريت
آخه امین باید فکر بقیه هم کرد از طرفی چهارشنبه ها ساعت 10 یک برنامه خوب داره که از این هفته شروع شد :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باید در مورد 5شنبه ها فکری کرد...
- جبران خلیل جبران
Amin-Wanted (01-18-2013)
نمیشه تو مسابقات دوستانه تیمی شرکت کنیم ؟ :d
برای اینکار نیاز دارید تا ابتدا تیم خود را در سایت ثبت کنید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سپس به تاپیک "مسابقات دوستانه بین تیم های ثبت نام شده" رفته و در آنجا اعلام آمادگی کنید یا از طریق Iranian Dota 2 Teams � سایت دوتاباز | مرجع دوتا و دوتا 2 بوسیله ایمیل با لیدران تیم ها ارتباط برقرار کنید.
--------------------------------------
نظرسنجی بسته شد.
مسابقات انجام نمیپذیرند.
- جبران خلیل جبران
[نظرسنجی] آیا با انجام dAb در پنجشنبه این هفته موافقید؟
لطفا شرکت کنید.
- جبران خلیل جبران
دوستان ضمن ارز شرمندگی از اینکه مشکل برای راگیری پیش اومد و دوستان با پیام "شما قبلا در این نظرسنجی شرکت کرده اید." مواجه شدند باید بگم مسابقات برگزار خواهد شد.
بزودی تاپیک مسابقات ایجاد خواهد شد...
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©