فکر خوبیه من که میگم دندی هم دعوت کنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فکر خوبیه من که میگم دندی هم دعوت کنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mohammad_ai69 (06-13-2016)
ممنون والا ما زیاد بازی میکنیم ولی نه به صورت حرفه ای تازگیام ایدی جدید زدیم واسه رنک اگ خدا بخواد:d ولی خوب لیمیته برا اد کردن دوستان واس مسابقه مشکل داره ممنون میشم لطف کنید یه راحل بگید؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما به مدیران یا یکی از افراد که می خواد بازی کنه بگید که ادد کنه اون که بره توی lubby شما هم میتونید ببینیدش
دندی هوکش درد میکنه ها بازم خود دانیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
TheNiGhTwOLFs (06-13-2016)
به کاربر Sharingan ،پیام خصوصی بدید اددتون میکنه پارسال کلی ادد کرد بنده خداThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
اصلا کل تیم سکرت رو میارم یه مسابقه دوستانه با بچه ها داشته باشنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
info بدید add میکنم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستان داخل استیم پیام بدید میخوام tag بزارم.
ادد نمیتونید کنید هم info بدید.
این بازی ها از کی شروع میشن دوستان؟
fcn:پنجشنبه احتمال خیلی زیاد dAb نیست. و از شنبه ساعت 4 بعد از ظهر به بعد سعیمون بر اینه که هر روز dAb داشته باشیم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
TheNiGhTwOLFs (06-14-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©