دلایل متفاوت داره کنسل شدنش.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خوب اره ولی من الان بگم فردا صبح ساعت 10 لابی میسازم 1 نفر هم جویین نمیشه!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به همون دلایل که سری قبلی هم کنسل شد پس یا نباید بگذار شه یا باید فکر بهتری براش کرد
90% بازیکنا شب زنده دارن روزا نمیان میگم بزارید ساعت 12 شب تا دم سحر بازی کنید به نظرم تعداد بیشتری میان تا 4 بعد از ظهر
محمد جان نمیشه کاریش کرد , چون متاسفانه حتی با اینکه بازی ها دوستانست به هیچوجه نمیشه بازی رو بالانس کرد و سطح بازی به شدت پایینه , جوری که آدم واقعا اذیت میشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
متاسفانه یک سری از دوستان هم هستن روی بازی خودشون تمرکز نمیکنن و حرفایی تو چت آل میزنن که آدم پشیمون میشه.
دیگه بعد 1-2 سال بازی کردن آدم باید یه سری چیز های Basic رو بدونه , ولی امان از یدونه Ward :دی
Mohammad_ai69 (06-20-2016),TheNiGhTwOLFs (06-20-2016),[DR.[mmL (06-20-2016)
میدونم چی میگی ، 70 % از پلیرهای دوتا اصلا خوششون از ward نمیاد ! اما من خودم به شخصه از بازی که مپش تاریک باشه منتفرم
کاملا مواقم به نظرم اگه تیم بندی کنین از قبل بهتر بازی ها انجام میشن و حتی افراد وقتی dab هم نیست میتونن باهم بازی کنن و هم تیمیهاشونو بیشتر بشناسن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته نظر من این هست..
دقیقا دلایل سری قبل چیا بودن؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من تا جایی که یادمه سری های قبلی که ما دیگه dAb رو ادامه ندادیم به دلیل کمبود وقت بوده...
راه بهتری فعلا وجود نداره چون من به شخصه توانایی و فرصت لازم برای شناخت تک تک افراد و سطح بازیشون رو ندارم مگر اینکه یکی دیگه این کارو کنه که بعید میدونم.
حرف پوریا رو هم تایید میکنم و سطح بازیها به شدت پایین هست. بیشتر شبیه چت روم هست تا دوتا! من الان دیگه ۲ سالی میشه انقدر تو بازی چت نداده بودم...
من یک نفر که دیگه امکان نداره dAb بیام تا یک خورده سایت از این وضع در بیاد. پوریا یا هر کس شایسته دیگه ای میخواد برگزار کنه برگزار کنه!
دوستان یعنی هیچ کدوم از مدیران نمی تونه این مسئولیت رو به عهده بگیره واقعا کار آسونیه.لطفا سعی خودتونو بکنین.
سری قبل شما نبودی و پوریا برگذار کرد از این سری شلوغ تر و بهتر بود اما به دلایلی که خود پوریا میدونه تعطیل شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©