یادش بخیر پارسال بود مثل اینکه imm و factor هم هر بازی بودن . یکی اون موقع خوب بود یکی قبل از عیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یادش بخیر پارسال بود مثل اینکه imm و factor هم هر بازی بودن . یکی اون موقع خوب بود یکی قبل از عیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
:hurrhurrplz:اگه قبول کنید من لابی میزنم دیگه فک نکنم سخت تر از سروکله زدن با abus playera باشه
♀♠♥ßKß♥♠♀ (06-25-2016),FCB (06-23-2016),Mohammad_ai69 (06-23-2016),Viper (06-23-2016)
با میلاد حرف بزن حتی میتونی از ادد لیستتم استفاده کنی کافیه هرکس می خواد بیاد جذب سایت بشه یعنی بیاد توی سایتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
انشالله بعد از شبهای احیاء و به احتمال زیاد از ساعت 10 شب dAb رو از سر می گیریم.
احتمالش 50 50 هست و باید دید چی میشه...زمانش حداقل 12 ساعت یا 1 روز قبل طبق سنوات اعلام خواهد شد.
یه بار گفتم بازم میگم .اگه یه تیم ثابت با پلیر های ثابت بشه (مئلا 6 نفر باشه ، 1 و 2 نفر هم اضافه تر) بازی بچه ها بهتر میشه . حداقلش اینه که میتونن بهتر هماهنگ بازی کنن . اینجوری که ثابت نباشه انگار داری بازی نورمال آل پیک بازی می کنی captain هارو معلوم کنین ، اونایی که بچه ها و بازی شونو بهتر میشناسن .
"I'm the beast of bedtime tales."
خود بچه ها باید شناخت داشته باشن دوست عزیز
وظیفه من که نیست بیام دونه دونه سطخ بازی تعیین کنم آخه.
اینکه نورمال آل پیک بازی میکنی رو به خاطر سطح بازیکن هست! من قدیما گارنا اد لیستمو جمع میکردم میبردم هاست خودم 10 تایی جوری Ap بازی میکردیم همه حال میکردن. چقدر پیام میدادن مرسی و اینا
اما اینجا من میخوام axe پیک بدم core باشه همه میخندن معلومه اینا باید برن همون ap بازی کنن! کل دنیا رو برید بگردید یکی به من اثبات کنه axe rubick aa نمیتونن trilane باشند.. :دی
TheNiGhTwOLFs (06-25-2016),Viper (06-25-2016),[DR.[mmL (06-25-2016)
تیم 6 نفررو خوب اومدی، coach بنظرم به بهتر شدن بازیا خیلی کمک میکنه، درواقع 2 تا دست اضافس برا Cap. بیشتر بازیا شده مثلا captain یه هیرو پیک میکنه بعد یه تازه کار هست تو تیم که حالا به هر دلیلی نه نمیگه و اون هیرو رو بر میداره، بعدا تو بازی چون نمیدونه داره چیکار میکنه هم عصاب تیمشو داخون میکنه هم عصاب خودشو Cap هم خب وقت نمیکنه کامل استراتژیشو توضیح بده ولی اگه coach تو تیم باشه یه پلیر هر چقدرم تازه کار باشه یکی بالا سرش هست که بگه چیکار کنه چیکار نکنه، هم اون پلیر تازه کار یه چیزی یاد میگیره هم بازی از dumpster tier میاد بیرونThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من اگه بیام dab میرم coach از این به بعد (اگه کسی نخواست)
--------
بنظر من باید تو بازی همه استراتژی Cap رو هرچی بود گوش کنن و دهنشونو بالاغیرتن ببندن، نمیشه که هرکی راه خودشو بره، همه به حرف cap عمل میکنن بازی تموم میشه اگه دیدن نتیجه نمیده همه میگن نمیخوان فلانی Cap بشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هیچی بد تر از این نیست که Cap بشی بعد موقع پیک و بن یکی بیاد کل درفتو زیر سئوال ببره، اون موقع میشه مثل Aui_2000 پارسال، ppd میگفت چند روز استراتژی میریزم که لجظه اخر aui بیاد ببرتش زیر سئوال نتیجش این شد که چند روز بعد از قهرمانی ti از تیم شوتش کردن بیرون :دی
ویرایش توسط Viper : 06-25-2016 در ساعت 10:07 PM
TheNiGhTwOLFs (06-25-2016),[DR.[mmL (06-25-2016)
بالاخره هیچکی نمی تونه بگه همه هیروهارو فوله . هر بازیکنی یه تعداد هیرو رو خوب می تونه بازی کنه و بازی کرده . یک cap خوب باید یکی از اون هیروهارو اون role خاص رو پیک بده و همچنین تا حدودی با حریفم آشنا باشه هیروهای مورد انتظار اونارو بن کنه . مثلا من که role: solo - roamer - durable offlane اصلا بلد نیستم و شاید کلا 1 یا 2 بار یکی از هیروهای این role رو مثلا tidehuner رو شاید بازی کرده باشم ولی در حد آشنایی ، مجبور نباشم pick بدم در حالی که مثلا می تونم توی role mid یا carry و یه سری هیرو بهتر ظاهر بشم و تیم رو به سمت برد ببرم .
به نظر من توی بازی های cm ، سطح cap خیلی باید بالا باشه و خیلی اهمیت داره . بازی بقیه بازیکن ها هم خیلی به pick و ban ربط داره . چه بسا بهترین بازیکن ها مجبور شدن بدترین هیرویی که می تونن بازی بکنن برای pick غلط cap بازی کنن.
"I'm the beast of bedtime tales."
no way for rubick! get used to itThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©