والا منم مثل اینا بودم. یادم نمیره چه روزایی بود میرفتم fairplay یا ipg همینجوری تو روم میموندم میموندم تا بلکن یکی منو واسه تیمش بکشه بریم بازی!
یکسری روزا که اصلا 2 ساعت هم مینشستی کسی بازیت نمیداد! حتی اگر 11 نفر هم بودن باز نفر آخر منو نمیکشدن چون هیچ سابقه ای تو روم نداشتم. بعدا یکروز بهم cm دادن جلو 2 تا بازیکن شاخ حال حاضر ایران هم بازی کردم چقدر هم تحقیرم کردن و باختیم
تو اون لحظه تمام افتخار من این بود با فلانی یک دست بازی کردم! من اما همیشه در حال پیشرفت بودم. اولین باری که در سطح خیلی بالا بازی کردم به لطف دوستم masoud kael بود که اصلا اون موقع دوتا 2 رنک نداشت و مسعود اون موقع smurf میکرد! 3 4 تا بازی باهاش میرفتی بعد گیم 4 و 5 میوفتادی گیم 1 تاپ واچ!
رفتیم بازی من با bh تا دقیقه 15 یا 20 طرفای 20 بار مردم! maelk award kappa :دی مسعودم اعصابش خورد شد و دیگه بازی نکردیم. بعد از اون موقع رنک 6k ده تا هم نبود خخخ اما مسعود 5.2 زد
اینا واسه این بود اونایی که میخونن بدونن منم یکروزی مثل خیلیاتون فحش خوردم سر بازی تا به اینجا رسیدم که داد بزنم سر کسی، یا از سطح دیگران شکایت کنم و بگم پایین هست! تو گیم نت یکی گفت من با تو منچ هم شرطی بازی میکنم! خیلی بهم برخورد! الان صداش در نمیاد خخخ عملا و رسما با قید سند سر زندگیش بازی میکنم
همیشه در حال پیشرفت باشید. والله از اینکه من بیام لابی بزنم cm بزارم به خدا هیچی در نمیاد. تمام سعیم بر این بوده دیگران پیشرفت کنن اما همش به عنوان شعار فلمداد شده این حرفام...من 80% بازیمو از watch دارم. بازیها رو سر سری نگاه نکنید خیلی توش نکته داره!