لطفا کاپیتان هارو در همین پست مشخص کنین که دعوا نشه .
نظر بنده این هست که کاپیتان دو تیم Phant0m و IR_Prince باشن .
لطفا کاپیتان هارو در همین پست مشخص کنین که دعوا نشه .
نظر بنده این هست که کاپیتان دو تیم Phant0m و IR_Prince باشن .
متاسفانه زمان بازی تغییر کرد من نمیتونم بیام . شرمندم. ساعت 5:30 تا 7 نیستم . معذرت
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
داداش بی زحمت اسم لابی هم سایت دوتاباز بزار بتونیم پیدا کنیم
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لابی ساخته شد.
دوستانی که هستند حتما جویین بدن.
من اگه تا 1 نسفه شب هم پلیر باشه لابی رو نمیبندم.
رمز لابی :dab
اسم لابیotabaz
هر چه سریعتر جویین بدید
ممنون
حاجی تنظیماتو چک کن یه همچین اسمی اصلا نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لابی رو 30 مینه که ساختم ولی فقط یه نفر جویین شده!
کسه دیگه ای نمیاد؟!
نطرتون با مسابقات dAb در این و روزا و عید ۹۵ چی هست؟
هرکی موافقه همین آیدی جدیده من رو ادد کنه.
Friend id: 329999346 اسم اکانت هم fingiliii
من کسی رو نمیتونم ادد کنم. اونایی هم ک نمیتونن ادد کنن در جریان زمان بازیها باشند اسم لابی یا پسوردش رو سرچ کنن بیان برای بازی
اونایی هم ک نمیدونن dAb چیه << اینجا >> رو ببینند.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
عالیه واقا خوبه،من موافقم.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Darktoheaven (03-15-2016),pishva (03-15-2016)
دوستان بازی هارو به صورتی تیمی برگذار کنید یا 1به 1،اگه 1 به 1 شد من خودم به برنده یه immortal ( sf -storm-lion -wind-np-tide-sniper-shadow shaman-slardar-huskar-spirit -tinker-witch doctor-invoker
میدم،اگرم تیمی برگذار شد به هر کدوم 1 ایمورتال میدم.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Darktoheaven (03-15-2016),pishva (03-15-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©