با اون خرابکاری که ماه رمضون کردم . عمرا بتونم بیام
با اون خرابکاری که ماه رمضون کردم . عمرا بتونم بیام
pishva (03-15-2016)
لابی رو نمی سازید؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لابیو ساختن، پسوردم : dab
لطفا افتخار بدید
فدا سرت، هرچند که من یادم نمیاد کدوم خرابکاری احتمالا بقیه ام یادشون رفته باشه. بیا لابیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (03-15-2016)
لابی ساخته شده،mahdi void مگه چیکار کردی؟ هر کاری هم کرده باشی گذشته ها گذشته داداش اشکال نداره بیا..
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (03-15-2016)
اسم لابی چیه؟
شما این ایدی رو ادد کنید من نمی تونم :314147784This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو منو دوتا play dota رو بزن برو view lobby بعد dotabaz رو سرچ کن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پسورد هم همون dab
ویرایش توسط Viper : 03-15-2016 در ساعت 09:37 PM دلیل: اصلاح
pishva (03-15-2016)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون موقع که کاربر متخصص بودم . همه فک میکردن من پلیر حرفه ای هستم . ولی متاسفانه هیروی بدی پیک دادم و اشتباهات متعددی انجام دادم که باعث بین من و چند نفر از دوستای گلم کدورتی پیش بیاد .
- معلومه که همه فراموش میکنن . من همه ی اعضای سایت رو دوست دارم
یه دست بازی کردیم خیلی خوش گزشت با اینکه بعضیا لگ بودن عالی بازی کردن. حیف به خاطر مشکل نت بعضیا رفتن و به دست دوم نکشید
به امید اینکه فردا بیشتر از امروز بازیکن بیاد
ABNightmare (03-15-2016),FCB (03-15-2016),pishva (03-15-2016)
و به امید اینکه هرکس هیرویی که بلده بازی کنه (نه اینکه من ساپورت بلد نیستم مجبور بشم بازی کنم)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©