بچه های سایت بی نهایت بیشتر از اون چیزی که فکر میکردم بی بخار هستن،دمشون گرم کسایی که اومدن.
بچه های سایت بی نهایت بیشتر از اون چیزی که فکر میکردم بی بخار هستن،دمشون گرم کسایی که اومدن.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
dark druid (03-15-2016),pishva (03-15-2016),Viper (03-15-2016)
ما بی بخار !!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یکی از بچه ها که بخار داشت چرا من رو ادد نکرد؟ (دوتا باز رو هم سرچ کردم نبود )
شما فرند ایدیت رو بده من خودم همین الان ادد میکنم شما رو،واقعا ناراحت میشم میبینم یکی میخواست بازی کنه ولی چون نتونسته ادد کنه یا پیدا کنه مارو،بازی نکرده.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Viper (03-16-2016)
چند پست بالا تر فرند ایدی دادم که میگم چرا کسی ادد نکرد!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
متاسفانه من ندیدم اون پست شما رو ،ادد کردم همین الان.
pishva (03-16-2016)
pishva (03-16-2016)
4 صبح فقط من بیدارم فک کنم
ویرایش : الان 4:11 دقیقه هست...
pishva (03-16-2016)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show QuoteThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بهترین مزیت بازی این بود که بی حاشیه بود . به نظر من تیم dire خیلی بیشتر از ما هماهنگ تر بود و تونستن بازیو ببرن . انشاالله امشب تلافی میکنم ( این مورد سورپرایزه )
اینکه بازیکنا طبق role همیشگیشون بازی نمیکردن بدی بازی بود به نظرم امشب دیگه نباید تکرار بشه و توی lobby حل بشه این مورد
خب میرسیم به MATCH MVP که من به FCB رای میدم .
من نبودم نامردا
امشب احتمالا میام . همون ساعت 8 دیگه ؟
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
pishva (03-16-2016)
میشه یه Match ID بدید؟ من بیرون بودم نتونستم بیام (((
pishva (03-16-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©