هرگونه سوال یا مشکل خود را در مورد مسابقات دوستانه ی دوتا 2 در این تاپیک مطرح کنید.
هرگونه سوال یا مشکل خود را در مورد مسابقات دوستانه ی دوتا 2 در این تاپیک مطرح کنید.
mrc4ever (12-29-2013)
مشیه منم عضو تیم dAb شم؟
GARENA ID :MASTER.shadow70
Yahoo ID:mashmashalah78@yahoo.com
mrc4ever (12-29-2013)
dAb یک تیم نیست بلکه مسابقات دوستانه است که برای اعضای سایت هست و دو هفته یکبار یا بیشتر مسابقه برگذار میشه که قوانینش تو این تاپیک ذکر شده و برای هر dAb یک پست جداگانه زده میشه و هرکی میخواد شرکت کنه اعلام آمادگی میکنه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
bachedinamit (02-15-2013),IR.Afshin (10-26-2012)
ثبت نامش تموم شده؟
چون پست ثبت نامش بسته شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون تاپیک از خیلی وقت پیش بسته شده است دلیلش هم آزاد بودن ثبت نام برای تمام اعضای سایت بود و ثبت نام عملا کار بیهوده ای بود.
حالا هم که دیگه dAb هفته ای شده است اما فعلا روز و ساعتش رو در نظرسنجی اعلام نکرده ایم اما در صورت معلوم شدن روز و تاریخ dAb برای هر هفته شما میتوانید در ساعت مقرر در لابی شرکت کنید و برای اطمینان از اینکه کاربر سایت هستید نام کاربری سایتتون از شما پرسیده میشود همین !
سپاسـ
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
قبلا که شرکت میکردم نام کاربری fcb اد لیست دوستانم در استیم بود میتوانستم لابی دوستانه را پیدا کنم ولی الان اسم ایشان از لیستم پاک شده و درخواست دوستی من را هم قبول نمیکنند ، باید چکار کنم ! راهنمایی کنید
مگه میشه قبول نکنه؟ من رو ادد کن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Meteor
من میخام بیام تو لابی
باید کسی رو ادد کنم تا بتونم لابی رو پیدا کنم؟
steam: angryman1375
سلام خسته نباشید.
معذرت میخوام من اصلا قصد تقلید و ... رو نداشتم .
اگه خودتون برگزار میکنید که هیچی وگرنه من یه لابی میسازم روز یکشنبه.
دوستانی هم که حاضرند اعلام کنند.
خودتون لابی رو بسازید دوست عزیز.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ساعت و بقیه هماهنگی ها رو در این تاپیک انجام بدید.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©