ولی من هر موقع سرویس گیم رو فعال کردم سرعت دانلودم افت شدید پیدا کرد
کلا فکر نکنم اینا مغزشون به کانفیگ خاص برسه
یه پاکت لاس رو میخواستم توضیح بدم بهشون پدرم دراومد
خیلی بوقن
به نظر منم اپلود دانلود رو تغییر میدن
ولی من هر موقع سرویس گیم رو فعال کردم سرعت دانلودم افت شدید پیدا کرد
کلا فکر نکنم اینا مغزشون به کانفیگ خاص برسه
یه پاکت لاس رو میخواستم توضیح بدم بهشون پدرم دراومد
خیلی بوقن
به نظر منم اپلود دانلود رو تغییر میدن
اگر اینجور بود با کمو زیاد کردن سرعت دانلود و اپلود مخابرات هم پینگش میومد پایینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بله میاد پایینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تست شده که میگم
اصلا سرعت آپلود رو بیشتر از یک حدی اجازه ندارن زیاد کنن برای همین از دانلود کم میکنن
من اون موفع که ۵ مگ گرفتم آپلودم اندازه یک سرویس ۲ مگ بود الانم که ۱۰ مگ دارم همون اندازست. زنگم بزنی میگن اجازه نداریم.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
منم پینگ سرعت اپلود 200 و اپلود 700 و 900 یکی هست
جریان دبی چیه !!! wtf
Mohammad.S (01-14-2017)
بعضی وقتها اینطور میشه پینگش میره زیر 100 و نمیدونم چرا
ولی اکثر اوقات مثل eu هست
رید باز ما شانسمون کجاست باگ بود
سلام خدمت دوستان
میشه یکی از دوستان که تجربره بسیار زیادی دارن یک تایپیک جدا بزنن و توضیح راجب تمام isp ها بدن و بگن کدوم نسبت به قیمت و حجم و زمانی که میده بهتره و اینکه برای داشتن بهترین سرعت باید چیکار کرد و چقدر نهابتش هزینه کرد اگر کسی چنین تجربه ای رو داره و میتونه کامل همه ی این چیزا رو توضیح بده لطفا انجام بده با تشکر
سلام خدمت دوستانD
یک سوال کلی دارم و امیدوارم این تایپیک بدرد دیگران هم بخوره.
اول اینکه میشه لطف کنین یک عکس از سرعت اینترنت و پینگتون بگیرین و بزارین و بگین اهل کجا هستن و اینکه از چه isp با چه سرعت و قیمتی استفاده میکنین
و دوم اینکه به نظر خودتون بهترین سرعت و کیفیت و از کجا میشه گرفت؟
ایا مودم و حتی سیستم هم اثر گزار هست یا خیر؟
و هر توضیحاتی که راجب بحث اینترنت برای بازی دارین رو بگین تا یک تایپیک جامع بشه.
لطفا همگی همکاری کنین با تشکر:
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©