که چی بشه جناب ، ما الان متوجه نشدیم شما می خواین چیزی اموزش بدین یا دارین سوال میپرسین که مشکل خودتون حل بشه ؟
که چی بشه جناب ، ما الان متوجه نشدیم شما می خواین چیزی اموزش بدین یا دارین سوال میپرسین که مشکل خودتون حل بشه ؟
Mohammad.S (01-16-2017)
هم مشکل خود بنده هست هم اینکه یک مطلب خوب میشه واسه اشخاص دیگه حالا شما در نظر بگیرین واسه بنده هست اصلا
اخبار اعلام کرد همه چیز هفته دیه اوکی میشه gg
الان اینترنت ملی بشه دقیقا چه اتفاقی میفته؟؟
فایده ای هم داره؟
یه خبر بد برای کسایی که مثل من از اسیا تک استفاده میکنن اپلود رایگان اسیا تک حذف شد
و یه نکته جالب کسایی که از اسیا تک اینترنت دارن میتونن بازی هایی مثل dark souls 3 2 nfs most wantedو ... که داخل سایت خود اسیا تک هس رایگان دانلود بکننو از حجمشون هم کم نشه
فک کنم فقط برای تهران و کرج اینجوریهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اونطوریام نمیشه ولی اینترنت باید بومی بشه تا بشه خیلی نظارت ها و آمارها رو به دست آورد. وگرنه کشور از دست میره!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به امثال خودت و بچه های اینجا و... که میشناسی خیلی با نت آشناییت دارن نگاه نکن. اون بیرون بل نسبت خوبای کشورمون چنان حیواناتی اینترنت و تکنولوژی روز دستشون هست که همش باعث ضرر و زیان دیگران یا از بین رفتن آبروی کشور میشن
اینجا تو انجمن نداریم ولی نادون ترین و داغون ترین فرد اینجا به 100 تا از اون شاخای مجازی احمق می ارزه! امروز فرمانده پلیس فتا می گفت هر 12 ثانیه یک کلاهبرداری داخل اینترنت کشور صورت میگیره قوانین جرایم سایبری هم گفت مصوبه سال 88 هست و باید عوض بشه و خیلی قانون جدید اضافه بشه
اینستا داخل ایران و تلگرام برای ماها که حالا فقط یخورده سر در میاریم مثل یک لجنزار شده! هر کسی هم یک خورده فکر میکنه به همین نتیجه میرسه. حالام که شروع کردن به ثبت هویت افرادی که کانال های بالای 5 هزار نفر دارن تا بیشتر بشه نظارت کرد.
پ.ن: افزایش پهنای باند کشور تا 5 برابر تا آخر امسال و همینطور موتور جستجوی بومی، پیام رسان بومی، و یک چیز دیگه که یادم نیست فعلا از اهداف دولت هستن.
من پینگم بعد از اون 3 روزی که تو ساوه سیم کشی هارو عوض کردن برای اینترنت توی سرور روسیه به 88 هم رسیده! و الان توی 3 سرور روسیه و اروپای شرقی و غربی پینگم حداقل زیر 130 هست و اکثر مواثع 120 110. روسیه که همیشه 100
صفحه اصلی | پایگاه اداری طرح جویشگر
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Mohammad.S (03-01-2017)
خوشا به سعادت ات پینک 80!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من قبل اینه اسباب کشی کنیم پینکم 115بود اما الان زیر 180نیست
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©