از نظر شرعی این درسته که ما داریم خدا تومن میدم نتی که ارزش واقعیش فقط 2 هزار تومان در ماهه ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از نظر شرعی این درسته که ما داریم خدا تومن میدم نتی که ارزش واقعیش فقط 2 هزار تومان در ماهه ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
A_W_Z_2 (06-01-2017),dark druid (06-01-2017)
بله خبر دارم. ولی دیگه اونا می دونن و خدای خودشونThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
این طرح رایگان تعویض وایمکس ایرانسل با مودم 4g 300 هزار تومنیش رو کسی انجام داده ؟
وجدانن مردم ما چه میکنن که توی ماه رمضون پهنای باند کشور کم اومده !!!
وضع اینترنت به شدت داغونه
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
احتمالا به خاطر ماه رمضان باشه بعد از ماه مبارک دوباره به حالت عادی برمیگرده یادمه پارسالم همینطوری بود برا من فقط تایم اوت داره پینگم مثل سابقهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه من پینگمم زیاد شدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تا دیروز خوب بود
- جبران خلیل جبران
سر نماز ظهر فکنم کل اینترنت شیراز خوابیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2 تا گیم دیگه از LOW مونده
امام خامنه ای که چند روز پیش گفت سرعت اینترنت را برای استفاده مردم افزایش بدهید...
FCB (06-19-2017)
همین الان اخبار میگفت وزارت فناوریو اطلاعات در سال چند هزار میلیارد داره با خاطر فروش اینترنت کشور در بین الملل داره سود میکنه حاظرم نیست از طرح ملی کردن اینترنت حمایت کنه چون اگه این کارو کنه دیگه نمیتونه اون سود چند هزار میلیاردی رو ببره مجلسم ازش جواب خواسته جواب اونم نمیده اخر خبرشم گفت ایران تنها کشوریه که از گرانترین و بی کیفیت ترین و نا امن ترین اینترنت تو جهان برخورداره. واقعا دست مریزاد
تا وقتی یه عده ای بخوان به خاطر سود شخصی خودشون به منافع و حق مردم ضربه بزنن و جلوی اون افراد گرفته نشه و البته مردمم سکوت کنن اوضاع همینه
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©