رو حالت گیمینگ گذاشتی قطع نمیشه نت بعضی وقتا؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
رو حالت گیمینگ گذاشتی قطع نمیشه نت بعضی وقتا؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه اصلا ربطی ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پیشنهاد اولش خوبه:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پیشنهادهای جذاب و هیجانانگیز زمستانی شاتل | اینترنت پرسرعت شاتل
---
برای کسانی که ندیدن:
پنهان کننده: مقایسه تعرفه ها
از شاتل طرح زمستونیش رو گرفتم . بعد ۲ روز زنگ زدن گفتن سیم کشیتون سیبله نمی تونیسم سرویس بدیم فقط از مخابرات می تونید بگیرید
ما نخوایم از این خراب شده نت بگیریم باید چه کنیم ؟
مخابرات اونجا چجوریه مگه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینجا چند ماهه پینگ تقریبا نصف شده تو Euw دوتا 105 ، صبحا هم تا 90 میاد پایین
مشکل هزینه های خیلی زیادشه من خیلی وقته بازی نمی کنم بشتر twitch می بینیم با یوتیوبThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قعلا مجبورن خریدم ......
Viper (02-04-2018)
Viper (02-06-2018)
دروغگویی بزرگ شاتل!!!
من در سامانه 195 یک شکایت در مورد تبلیغ خلاف واقع شاتل ثبت کردم و گفتم در متن خبر گفتید پیشنهاد زمسنانی برای مشترکین در سراسر کشور ولی وقتی خواستم پیشنهاد رو بخرم پشتیبانی میگه فقط برای مشترکین جدید هست. در نهایت وقتی دیدن حق با منه متن خبر رو ویرایش کردن و مشتریان جدید رو بهش اضافه کردن و الان شکایت من در سامانه کلا بسته شده!
لینک خبر بعد از ثبت شکایت که ویرایش شده:
پیشنهادهای جذاب و هیجانانگیز زمستانی شاتل | اینترنت پرسرعت شاتل
متن اصلی خبر قبل از ثبت شکایت از وب آرشیو:
کد:https://web.archive.org/web/20180125015700/http://www.shatel.ir/news/%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D8%B0%D8%A7%D8%A8-%D9%88-%D9%87%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D9%86%E2%80%8C%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C%D8%B2-%D8%B2%D9%85%D8%B3%D8%AA%D8%A7-2/
مکاتبات ما در سامانه 195:
پنهان کننده: توضیحات کامل
و الان دیگه نمیتونم تجدید نظر بزنم و لینک وب آرشیو رو به عنوان مدرک براشون بفرستم
این است سامانه پاسخگوی 195
و دروغ بزرگ شاتل به مردم و 195
الان تقریبا 2 ماهی هست پینگم از 90 رسیده به 70 تو سرور اروپا/تازگیا خیلی خوب شده شاتل
دوستان هر کی مشهد زندگی میکنه اصلا یه لحظه هم شک نکنه بره شاتل بگیره پینگ 70 بدون لگو قطعی رو تجربه کنه
من هر نتی رو که بگید رفتم تست کردم بهترینش شاتل بود/وظیفم دونستم اینو اطلاع رسانی کنم تا حداقل شاید بتونه کمکی بکنه
جدیدا اوضاع نت شهرری خراب شده پینکم تو csgo شده 170 تیر میزنم یارو یه ربع بعد میمیره توی دوتا 110This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نت ام اسیا تک
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©